11 april 2020 |  Recept

Glutenfri baguette med surdeg

Det känns lite som jag blivit eller bildat någon form av diktatur hemma i köket bland mina olika mjölsorter osv och jag har nog kanske blivit en aning galen men jag kan inget annat än att säga att jag älskar det!

Glutenfria baguetter med min älskade surdeg! HEJ!

Kärlek till när jag kunde KNÅDA min glutenfria deg. Det har nog aldrig hänt

Efter 36 minuter i ugnen. Jag dog nästan

Nej men lyckan att få skära upp och smaka för första gången. Halleluja moment

Ser ni hur fluffigt och luftigt det ser ut! Jag gjorde exakt på samma vis med detta bröd och det blev hur bra som helst! Lite kortare tid i ugnen bara så får du ett bröd du aldrig kommer vilja leva utan haha

Då jag bakat en herrans massa har min surdeg slakat och jag behöver dra igång en ny sats. Jag kommer ha en deg med äpple och en annan med potatis. För att kunna dela med mig av vilket som är bäst att baka med. Vet att jag tidigare haft svårigheter med att få degen att bubbla och få kemin igång men eftersom jag lyckades sist borde det inte vara några problem hädanefter 😉

Kommentar till “Glutenfri baguette med surdeg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram