11 april 2020 |  Recept

Glutenfri baguette med surdeg

Det känns lite som jag blivit eller bildat någon form av diktatur hemma i köket bland mina olika mjölsorter osv och jag har nog kanske blivit en aning galen men jag kan inget annat än att säga att jag älskar det!

Glutenfria baguetter med min älskade surdeg! HEJ!

Kärlek till när jag kunde KNÅDA min glutenfria deg. Det har nog aldrig hänt

Efter 36 minuter i ugnen. Jag dog nästan

Nej men lyckan att få skära upp och smaka för första gången. Halleluja moment

Ser ni hur fluffigt och luftigt det ser ut! Jag gjorde exakt på samma vis med detta bröd och det blev hur bra som helst! Lite kortare tid i ugnen bara så får du ett bröd du aldrig kommer vilja leva utan haha

Då jag bakat en herrans massa har min surdeg slakat och jag behöver dra igång en ny sats. Jag kommer ha en deg med äpple och en annan med potatis. För att kunna dela med mig av vilket som är bäst att baka med. Vet att jag tidigare haft svårigheter med att få degen att bubbla och få kemin igång men eftersom jag lyckades sist borde det inte vara några problem hädanefter 😉

Kommentar till “Glutenfri baguette med surdeg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram