20 februari 2023 |  Helg

Någon som vet om jag drack Tequila i lördags?

Det vet jag att jag gjorde för det kan jag tala om för er att det kändes när jag vaknade upp i söndags. Även idag (dag 2) men börjar känna mig ”normal” igen.

Jag var inte alls inställd på att ösa hela natten men herregud så roligt det var! Innan jag pratar om tequila shots så tar vi det från början!

Min brorsas underbara flickvän fyller år på Alla Hjärtans Dag och i lördags var det dags att fira! Festen höll hus hemma hos Victor då det var planerat att vi skulle till Debaser senare på kvällen (nära och bra).

De hade dukat fram massa chark, ost, salami, prosciutto, oliver

Även pizza! Glutenfritt till mig <3

Sen var det dags för lek. Första: skriv 3 påståenden varav en är falsk. Eftersom jag typ inte kände någon var det bara en massa ”fördomar” som jag fick gå på hahah. Ja, jag förlorade! Andra: Varje person fick skicka en låt som man älskar – så de andra skulle gissa vem som valt den låten. Svårare än jag trodde och jag är lite stolt över att min brorsa inte visste allt om mig 😉

Mat igen. Brorsan hade gjort sin egna barbeque och det var absolut den bästa jag ätit! Han är så himla bra på att mat. Allt blir himmelskt!

Vid 12-tiden gick vi till 90-tals festen på Debaser. Jag kände mig så gammal då 98% av alla som var där var 18 år. Gänget som jag var med är alla dansare (salsa experter) och de bara totalt dansade och jag såklart hängde på 😉 Otroligt ROLIGT!

Sen är natten lite dimmig, det blev ett gäng shottar för mycket men det var länge sen och i och med att jag hade så kul var det värt!

När klockan var runt 2 ?! och jag såg toalettkön, blev jag lite sur och gick hem haha! Det är alltid ett bekymmer på klubbar som dessa när det kommer till att gå på toa. Kön ringlade runt hela stället och jag kan inte tänka mig att det skulle ens finnas toalettpapper? Varför blir det alltid så?

Som sagt, jag vaknade upp i söndags och en eller två treo senare kände jag mig på banan. Ut i solen!

Var runt i stan, stannade i gamla stan för att njuta av solen i lä, promenerade Söder Mälarstrand när jag helt plötsligt fick en känsla av utmattning. Tog mig hem…

Somnade. Och i sängläge resten av dagen, med bara en eyeliner kvar

Är jag för gammal för detta? Hoppas inte! För detta vill jag snart göra om haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram