20 februari 2023 |  Helg

Någon som vet om jag drack Tequila i lördags?

Det vet jag att jag gjorde för det kan jag tala om för er att det kändes när jag vaknade upp i söndags. Även idag (dag 2) men börjar känna mig ”normal” igen.

Jag var inte alls inställd på att ösa hela natten men herregud så roligt det var! Innan jag pratar om tequila shots så tar vi det från början!

Min brorsas underbara flickvän fyller år på Alla Hjärtans Dag och i lördags var det dags att fira! Festen höll hus hemma hos Victor då det var planerat att vi skulle till Debaser senare på kvällen (nära och bra).

De hade dukat fram massa chark, ost, salami, prosciutto, oliver

Även pizza! Glutenfritt till mig <3

Sen var det dags för lek. Första: skriv 3 påståenden varav en är falsk. Eftersom jag typ inte kände någon var det bara en massa ”fördomar” som jag fick gå på hahah. Ja, jag förlorade! Andra: Varje person fick skicka en låt som man älskar – så de andra skulle gissa vem som valt den låten. Svårare än jag trodde och jag är lite stolt över att min brorsa inte visste allt om mig 😉

Mat igen. Brorsan hade gjort sin egna barbeque och det var absolut den bästa jag ätit! Han är så himla bra på att mat. Allt blir himmelskt!

Vid 12-tiden gick vi till 90-tals festen på Debaser. Jag kände mig så gammal då 98% av alla som var där var 18 år. Gänget som jag var med är alla dansare (salsa experter) och de bara totalt dansade och jag såklart hängde på 😉 Otroligt ROLIGT!

Sen är natten lite dimmig, det blev ett gäng shottar för mycket men det var länge sen och i och med att jag hade så kul var det värt!

När klockan var runt 2 ?! och jag såg toalettkön, blev jag lite sur och gick hem haha! Det är alltid ett bekymmer på klubbar som dessa när det kommer till att gå på toa. Kön ringlade runt hela stället och jag kan inte tänka mig att det skulle ens finnas toalettpapper? Varför blir det alltid så?

Som sagt, jag vaknade upp i söndags och en eller två treo senare kände jag mig på banan. Ut i solen!

Var runt i stan, stannade i gamla stan för att njuta av solen i lä, promenerade Söder Mälarstrand när jag helt plötsligt fick en känsla av utmattning. Tog mig hem…

Somnade. Och i sängläge resten av dagen, med bara en eyeliner kvar

Är jag för gammal för detta? Hoppas inte! För detta vill jag snart göra om haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram