22 mars 2020 |  Snacks

Zucchini fries recept

Jag är tillbaka i Stockholm och jag har haft ett riktigt uselt blodsocker. Hela dagen. Det är inte vanligt och jag har ingen aning egentligen vad det kan bero på. Det har legat stadigt på 10 – 12 mmol/L och nu äntligen är jag ”nere” på 8. Suck. Men trots det måste jag äta och blir faktiskt hungrig trots detta och såg ett recept från Hanna Friberg! Perfekt med mat som inte innehåller så mycket kolhydrater 🙂

Du behöver:

1 ägg
Riven parmesan
Salt + krydda som du gillar
1 Zucchini

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva zucchinin i pommes frites storlek och doppa först delarna i det uppvisade ägget och sedan i osten + kryddorna (jag hade salt och vitlökskrydda).

Lägg på en plåt och låt de va inne i 15 min först. Ta ut de, vänd på fritsen, låt de va inne ytterligare 10 min.

Servera och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram