5 januari 2021 |  Diabetes

Youtube, chirre och 2021

Att börja jobba i måndags, igår, kändes. Både i hjärnan och kroppen vill jag säga. Igår tyckte jag känna av mitt ”njur-problem” (ni vet det som hände i somras) och hade lite feber och blev en aning orolig. Suck alltså. Jag väntar gladeligen på att få operationen inbokad men i och med hela situation (så att säga) får jag nog vänta ett tag..

Idag är och känns det bättre, precis tagit en promenad med brorsan. Vi planerar att grilla korv och mysa i skogen men om jag känner oss rätt kommer det bli en promenad men sen mat på något ställe som man kan sitta inne, haha !

Nu sitter jag med lite chips, film är redo att slås på och jo, innan jag gör mig redo ska jag förbereda lite inför LÖRDAG! Då händer det. Mitt allra första avsnitt av min, vad jag vill, mini-serie spelas in. Jag är så nervös och darrig på handen men gu så kul det ska bli att se hur det blir och vad NI tycker! För om ni inte gillar det kommer det floppa rejält! Men jag tänker massa prat, häng i mitt kök, lite snack om diabetes och livet. Det kan väl bli hur bra som helst? Eller hur?

Jag känner att 2021 kommer bli ett spännande år. I alla fall kommer det inte bli sämre än 2020 och det är jag glad för. Kanske har det också med att göra att jag inte har så höga förväntningar eller kanske inte några förväntningar alls?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram