28 februari 2018 |  Mat

You’re Just My Type 1

En aning nervös minutrarna innan min middagsdejt skulle möta upp mig på mitt hotell i Los Angeles!

Laura är en riktig glädjespridare. Vi satt i timmar och skrattade! Hon har haft Diabetes så länge hon kan minnas och berättade att det är något hon ser till sin fördel, för hon vet inte hur det är att leva utan diabetes. Kan hålla med om den punkten!

Oj vad denna hamburgare var efterlängtad. Hungrig och lågt blodsocker får verkligen min mage att kännas helt tom!

Visste ni att Laura tar sitt insulin i armen? Det var första gången jag såg det ”live” och testade att ta Fiasp i armen dagen efter. Något jag har fortsatt med.

Under alla hjärtans dag, i Los Angeles, fick jag helt spontant en middagsinbjudan. Och inte vilken som helst utan med Laura som driver Instagramkontot @yourejustmytype1och även ägaren av hemsidan www.yourejustmytype.com! Det var inte bara ett glädjetjut från min sida, det blev både dans och hopp mitt på gatan i LA när jag fick det bekräftat. En person jag har följt länge och blivit inspirerad av.

Laura beskrev att idén föddes då hon såg en stor önskan om att ge både en röst och ett ansikte till den osynliga sjukdomen Diabetes. Då Laura är fotograf såg hon en möjlighet att kombinera foto tillsammans med en personlig intervju. Allt detta tillsammans för att ingen som lever med Diabetes ska känna sig ensam och osynlig. Då hon själv är bosatt i Los Angeles är det svårt för henne att resa jorden runt och fota alla diabetiker men det är såklart en vision som hon har. Därför kändes det för mig som en mycket stor ära då jag var den första från Sverige att bli fotograferad och intervjuad.

Vi bestämde att äta middag på mitt hotell som var mitt boende under veckan vilket var helt fantastisk. Både miljön, maten och servicen var på topp och vi satt i många timmar och bara pratade om våra egna erfarenheter. När Laura pratade om sin resa (livet) så blev jag fascinerad. Hon har som jag rest väldigt mycket, bott i andra världsdelar själv och i kollektiv och såklart, inte sett sin diabetes som ett hinder till att uppfylla mål och drömmar.

Ett kvitto på att hennes enkla men ack så viktiga arbete med att visa upp hur en diabetiker ser ut går bra är inte bara för hennes växande Instagramkonto som har drygt 29 000 följare utan hon kommer inom snar framtid att släppa sin första bok! Herregud alltså vilken inspiration och motivation. Jag blir helt lyrisk bara av att tänka på henne och det hon gör. 

Har ni missat henne? Följ henne på Instagram! Där kommer även mitt porträtt att visas i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram