19 augusti 2019 |  Diabetes

Wow!

Vilken fantastisk helg som har passerat. Det är måndag och jag har fortfarande lycko-känslor i min kropp efter helgen. Jag kan inte med ord beskriva hur fint det var att vi, Barndiabetesfondens lokala förening i Stockholm, fick ta emot pris av Hammarby fotboll tillsammans med FCSamp på plan i halvlek under matchen i lördags.

Det är något med att få ett ”kvitto”, på allt slit som görs och arbete som pågår hela tiden, att det vi gör faktiskt gör skillnad! Det är också viktigt att vi visar upp att de som väljer att bli medlemmar i fonden också gör skillnad. Vi får mer utrymme i media, blir mer uppmärksammade och pengarna går direkt till forskning för typ 1 diabetes.

Här på bilden ser ni att Alexander Skarsgård sitter mitt framför mig på VIP-läktaren! Fotboll har nog aldrig riktigt varit min grej men det är något speciellt med att sitta med i den glädjestämning som faktiskt är under match! Nu har vi riktigt bra platser också och det var så häftigt. Hoppas på att gå på fler matcher med Hammarby nu när de är så bra sponsorer till oss!

Nu kör vi på med en ny vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram