17 november 2019 |  Mat

Weekend i Köpenhamn

I fredags tog jag flyget till Köpenhamn. Kort och behaglig resa!

Kom fram vid 18-tiden och blev upphämtad på flygplatsen

Det bjöds på ett riktigt gott vin och samtal som höll på in på småtimmarna

Blev ännu mer förälskad i Danmark när jag fick se detta! Choklad som pålägg?! Hur sjukt? Det är helt fantastiskt och jag köpte faktiskt med mig dessa hem. Så gott att ha dessa tunna skivor på en rostmacka. Ni måste prova

I lördags gjorde vi oss iordning för en kväll på stan och jag tog en selfie medan jag väntade på taxin!

Middag hade vi bokat på ett ställe som heter Madhuset och det var riktigt bra. Efteråt gick vi til en bar som heter Bars and Bubbles – tror jag och det var helt fantastiskt!

Jag är tillbaka hemma i Stockholm igen efter kanske en av mina bästa helger på länge. Det har varit en helg där jag har återhämtat mig deluxe, sovit i många timmar, sett en film för första gången på länge, druckit goda viner, blivit bjuden på hemma-gjorda glutenfria pannkakor med sylt och socker (riktigt socker) och blivit bjuden på goda och långa helgfrukostar. Något som jag inte unnar mig själv.

Det var behövligt med en get-a-way resa efter en intensiv period och inte tänka på diabetes, inte prata diabetes och bara få vara ”mig själv”. Inte för att jag inte älskar att fokusera på diabetes men det är skönt att få zooma ut och göra samt tänka på annat.

Nästa vecka kommer bli intensiv så behöver all energi jag kan få nu för att kunna fokusera. Nu ska jag äta lunch/middag och planera inför kommande vecka och jobba undan lite.

Uppdatering om galan kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram