3 februari 2019 |  Helg

Vivaldi och fina minnen

24-timmars kurva

Ah! Jag har precis varit på konsert i Matteuskyrkan vid Odenplan. Så himla avkopplande och skön syssla på en söndag. Det var lite blandad musik, allt från Vivaldi, schubert, Rachmanninov och en kompositör jag har en hatkärlek till – Wienawskij. När jag spelade, många år sen nu, hade jag just Wienawskij som jag spelade på audition. Så, mycket fin musik som jag idag kan njuta av men det kommer många minnen som har mycket prestationsångest inblandat. 

Efter konserten samlades vi alla upp (då det är mina vänner) för ”musikgodis”. Haha! 

Nu ska jag bara njuta av denna söndagskväll med att bara ta det lugnt hemma själv! 

En riktigt bra helg! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram