3 februari 2019 |  Helg

Vivaldi och fina minnen

24-timmars kurva

Ah! Jag har precis varit på konsert i Matteuskyrkan vid Odenplan. Så himla avkopplande och skön syssla på en söndag. Det var lite blandad musik, allt från Vivaldi, schubert, Rachmanninov och en kompositör jag har en hatkärlek till – Wienawskij. När jag spelade, många år sen nu, hade jag just Wienawskij som jag spelade på audition. Så, mycket fin musik som jag idag kan njuta av men det kommer många minnen som har mycket prestationsångest inblandat. 

Efter konserten samlades vi alla upp (då det är mina vänner) för ”musikgodis”. Haha! 

Nu ska jag bara njuta av denna söndagskväll med att bara ta det lugnt hemma själv! 

En riktigt bra helg! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram