29 november 2021 |  Mat

Vilken helg!

Nej men vilken helg! All min vakna tid har jag spenderat med personer som jag verkligen älskar och jag skulle vilja sammanfatta helgen som en stor varm KRAM!

Det hela började i fredags när jag och Emma skulle ta en liten aw. Ja, ni vet, typ 1-2 glas vin bara för att chilla ner och göra något trevligt efter en ganska hektiskt vecka.

Vi satte oss på Tures, som är ett riktigt bra ställe. Det märktes att det var lönehelg då vi inte var ensamma. Men så himla kul att se allt stim och hur alla verkligen såg ut att njuta! Det gjorde vi med, minst sagt

Efter två glas vin kände jag mig varm i kläderna och fick ett ryck att 3 minuter i sju, smita in på IOAKU. Blev ett par riktigt fina (och dyra) örhängen. Men lycklig när jag intog nästa glas vin efter köpet. Nöjd och glad.

Här skulle vi egentligen åka hem. Det stod mellan att åka hem eller ta ett sista glas på Supper. Yes, ni vet nog redan vad som hände. Här i rulltrappan på väg mot Supper

När frågan kom vilket vin jag gillar och mitt svar var ”Gärna ett Cote De Rhone”, så lyste bartendern upp och det blev lyxigt franskt vin och såklart deras himmelskt goda mat!

Det slutade inte där. In kom hotshots och ännu mer goda snacks.

Träffade så mycket härligt folk, och som jag har saknat att gå ut och bara ösa, skratta, bli lite full och inte tänka på morgondagen.

Vaknade upp en aning trött i lördags men när jag fick se att jag köpt dessa godingar blev allt mycket bättre. Fasiken vilket bra köp efter några glas vin och så perfekta till dagens outfit!

Jag mötte upp pappa och brorsan på Scala teatern då vi planerat att gå på REVY! Så himla kul att göra sånt här med familjen. Jag är verkligen glad för att vi har så fin relation och att vi älskar att göra samma saker tillsammans.

Om revyn var bra? Det var det roligaste jag varit med om på länge. Skratt från början till slut och Henrik Dorsin var riktigt jäkla bra.

Det var en kort paus och då åt vi god chark, ost och lite vin 🙂

Pappa <3 min bästa vän!

Då vi bokat bord på en restaurang gick vi direkt till hotellet som pappa bodde på för att fräscha upp och lite innan och jag hann ta en riktigt typisk selfie på toaletten.

Tills pappa (aka min fotograf) fick agera lite snabbt innan vi skulle gå igen.

Jag hade bokat bord på Misshumasshu och jag beställde ”The caviar cat” En spännande rätt med Oscietra caviar, Balfego tonfisk och Japansk vodka. Det var bland den godaste tonfisk och caviar jag ätit och efteråt skulle det sköljas ner med den där vodkan som var så len. Herregud.

Vi tog in massa smårätter och allt var så gott. Herregud vad mat är livet.

I söndags innan pappa åkte hem igen tog vi en sväng till IKEA. Köpte en ny spegel (min gick i golvet förra veckan ju och var i behov av en ny) och sen köpte jag en knivslip. Mycket viktiga köp

Efter IKEA och en sväng inne på Stalands kramade jag pappa hejdå och åkte till Gamla Stans julmarknad.

Så mysigt med allt som hör till julen och det här är nog första året jag känner att jag vill börja tidigt, dricka glögg varje dag och bara mysa med allt som hör till julen!

Blev hungrig och då fick det bli en körv. De hade till och med glutenfritt bröd! Lyx för en glutenintolerant som jag.

På kvällen blev jag sugen att baka något gott och dessa ”kakor” med havssalt blev riktigt goda! Jag börjar lära mig 🙂

Somnade på soffan tidigt som tusan och glömde därför att ta mitt långtidsinsulin (SUCK) vilket märktes när jag vaknade på ett ganska högt blodsocker.

Är nu äntligen i fas och har en hel del jobb att göra, så nu tar jag nya tag och ser fram emot denna vecka!

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram