4 juli 2021 |  Helg

Vilken händelserik helg

Jag var inte så ”kartig” i lördags efter en lång natt på akuten. Kanske inte så konstigt men nu när jag sitter här hemma, känner jag att helgen har varit så härlig trots allt som hänt!

I lördags spenderade jag mestadels tid just här. Vid vattnet. Vi har hittat en perfekt plats där inte så många är. Skönt!

Vi åt en sen ”lunch” på Café Cul de Sac vilket är en riktig guldklimp!

Efter det jag var med om med jordnötterna var min mage inte alls redo för någon ”konstig” mat och beställde in en gazpacho och en påse chips (för kolhydrater och för att chips smakar så gott i solen)

Senare på kvällen efter en dusch, insmorning av lotion och massa vatten möttes vi upp igen för pizza! Inte alls den godaste glutenfria pizzan jag ätit men ibland så blir man inte helt nöjd, tyvärr.

Tog med mig resten hem men den fick jag tyvärr slänga idag. När jag kom hem så somnade jag i soffan. Helt slut efter en natt på akuten och en heldag i solen! Kanske inte så konstigt haha

Idag har det badats en massa, jag jag gett mig på att läsa en bok (läser tyvärr inte så mycket) och har bara haft fokus på att ”chilla”

Mötte sedan upp Camilla för en fika vilket resulterade i en spontandrink i solen på söder för att sedan springa in i Camillas gamla kollega! Vi följde med dessa två kvällar till nytorget för ytterligare ett glas i solen. Vi satt där länge och skrattade!

Jag fick mig en tankeställare hur mycket jag har saknat dessa spontana tillfällen. Träffa nya människor, nya ställen, skratta om saker jag inte ens visste om och bara vara. Inga måsten.

Fan så trevligt och herregud vilken bra helg jag har haft trots mitt besök på akuten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram