25 april 2022 |  Recept

Vi tar en titt på helgen

Det har varit en härlig helg. Jag har mellan varven faktiskt tagit en nap mitt på dagen då jag känt mig så otroligt trött, vilket har varit väldigt skönt! Är det åldern som talar? Jag minns att min farfar alltid gick och la sig en stund efter lunch vilket jag då inte alls förstod. Men idag, en massa år senare kan jag faktiskt förstå njutningen med en lite sömn mitt på dagen!

I fredags efter jobbet lyste solen och jag slog mig ner i Gamla Stan.

Mötte upp ett härligt grabbgäng och skrattade bort min bakiskänsla jag hade sen jobbfesten kvällen innan! Så himla trevligt och så härligt med vår!

När jag kom hem blev och jag var vrålhungrig gjorde jag något så enkelt och så gott. Stekte först surdegsbröd i massa smör, i en het panna

Mixade ricotta, fetaost, olivolja med lite citronzest (och salt och peppar såklart) till en härlig röra!

Ringlade på lite chiliolja och åt. Så gott och så jäkla enkelt!

Det blev lördag och jag chillade mest

Mötte upp Emma för min premiär i år på glashuset. Fasiken så trevligt!

Fick skjuts av Emmas pojkvän till Norra Djurgårdsstan där jag var inbjuden till grillkväll!

Premiär för min del i år med grillat! Åh, vad jag har längtat efter det. Vet dock om att jag i slutet av sommaren är så trött på grillad mat men det hör liksom till

Det blev söndag och jag åt en långfrukost hemma. Två koppar kaffe och denna knäckebrödsmacka med röran jag gjorde i fredags på.

Vädret var sisådär till en början men det hindrade inte till att besöka detta helt underbara cafe vid vinterviken!

Har ätit denna brownie förut och blev lycklig när jag såg att den fortfarande är kvar.

Massa vispgrädde. Den är så sjukt god! Åk dit om du kan!

Dagen fortsatte med att testa bikinis (lyckades hitta en riktigt snygg), handla mat, tvätta och se ett avsnitt av The Kardashians.

Härlig helg och nu är jag så taggad på denna vecka som kommer bli riktigt rolig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

@saramoback

It scared me when I read this report about how much information the Swedish people know about type 1 diabetes. The report was showing that most people know very little or nothing about the disease, despite the fact that type 1 diabetes is the most common, life-threatening and serious disease.

I know that sometimes I want to beautify the disease because it makes me feel better living with it, but that doesn’t mean that I do’nt want a life without this disease. Diabetes for me sometimes causes problems that I would have liked to have done without. A life without diabetes would have been optimal, but I first believe that a more understanding would make it much easier. And now I mean understanding from everyone, even from the HCP.

The risk of developing mental illness is three times greater in young people with type 1 diabetes than in healthy young people. The risk of developing an eating disorders is twice as high in women with type 1 diabetes compared to women without diabetes. This is just a small part of the big picture
...

how to get up a low blood sugar? you sit down in the sun, and order caponata with french fries 🥂 problem solved 🤌🏻 ...

I couldn’t be more happy it is Friday! It’s been a tough week mentally to just make everyday life “stick” together (if you know what I mean).
I look forward to a weekend with, among other things, raise awareness about type 1 diabetes 💙 but tonight, I will absolutely it will be one, maybe two glasses of wine 🥰🙏
...

Följ mig på Instagram