17 september 2018 |  Diabetes

Vem är Sara?

Det är en fråga jag har fått många gånger under mina år som ”bloggare” och det kan vara en av de svåraste frågorna som jag faktiskt får. Jag är otroligt öppen som person men har så svårt, ovan kanske, att prata om vem jag är. 

Jag har rört på mig en hel del under åren och jag flyttade till Stockholm direkt efter jag avslutade gymnasiet i Söderköping. Jag kom in på musikhögskolan (hade fiollektioner där och resterande på en folkhögskola då jag sög på det teoretiska). Det är alltså 10 år sedan jag flyttade till Stockholm. Herregud vad tiden går fort! 

Åkte sedan till USA och studerade Business Administration, festade och levde livet, som sig bör. Saknade Sverige och familjen efter drygt ett år och försökte få till en vardag i Stockholm utan några som helst grunder eller funderingar kring vad jag skulle göra. Kom in på en utbildning i Sundsvall av alla städer och blev efter två år examen i Inköp och logistik. 

Sen var det en resa från det att jag flyttade tillbaka till Stockholm med både boende och alla möjliga olika jobb. Men för att göra historien kort hittade jag en himla bra tjänst på ICAs huvudkontor där jag nu jobbar som Inköpare av indirekt material. Alltså, allt som butiker har som inte går till slutkund. Ni vet kyldiskar, kassadiskar, hyllor, säkerhet – ja all inredning helt enkelt och det man kanske inte direkt tänker på när man som privatperson går och handlar mat 😉

Dessa tio år har präglat mig och jag inser att med en positiv syn på livet så kommer bitarna att falla på plats även om det för stunden kanske inte riktigt känns som det. 

Ställ gärna frågor då jag anser det mer enkelt att svara på specifika frågor än att babbla från ingenting! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram