1 augusti 2017 |  Recept

Veganska bananpannkakor

Idag, eller i natt gick vädret från sommar till en mörk höstdag. Jag är nog inte ensam om att vara helt sinnesjukt påverkad av vädret! Men med några goda tankar och funderingar senare lättar det upp i hjärnverksamheten och dagen känns ändå väldigt positiv trots regn. 

Vi åkte till Norrköping igår eftermiddag, blev bjudna på kanske årets sista grillning (?) och åkte sen tillbaka till Stockholm. Resan hem började med, såklart, att vindrutetorkarna inte ville sammarbeta men efter ett tag så löste det sig, tack för det, och vi var hemma vid midnatt. Då var mina ögonlock så tunga och jag är förvånad att jag är uppe ”tidigt” idag. Antar att det är bra då jag har lite att fixa och har både idag och i morgon ett fullspäckat schema, KUL!. 

Idag blev det pannkakor till frukost och det var inte igår. Hade tyvärr inga ägg hemma och svepte ihop några ”veganska” pannkakor. Jäkligt goda blev de! För att göra dessa små godingar behöver du mixa 2 dl havregryn tillsammans med 1 banan. Häll ner 1 dl havremjölk, lite agavesirap (går att skippa), 1 tsk bakpulver. Hade i lite kardemumma och vaniljpulver! Lukten är oemotståndlig. Stek pannkakisarna i kokosolja och servera med lite kokossocker, riven kokos och bär!  

Nu ska jag äta upp dessa och se om jag hittar några skor som passar för detta regnväder, på vinden.. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram