8 april 2022 |  Diabetes

Veckans

Jag är så glad att det är fredag. Dock gjorde jag alldeles för lite kaffe i morse (vem gör ens för lite????) och det fanns inte tid för att brygga nytt innan jag skulle åka mot jobbet, i snöstorm. Dock blev det lyckat när kaffet stod redo på kontoret! Nöjd tjej minst sagt!

Veckan har gått i rask takt

Det har varit två styrelsemöten med Barndiabetesfonden. Ena i tisdags kväll med riksföreningen och det andra i torsdags kväll med lokalföreningen i Stokholm!

Fick en mycket trevlig leverans i veckan av smyckesmärket Muli Collection. Ett nytt armband samt nya hopes till öronen! Dessa fick åka på idag, till fredagens glädje!

Just de! Då det har varit möten på kvällen har middagen blivit lite halvdan men något som har stillat hungern en aning var dessa helt sjukt goda oliver jag fick med mig hem i måndags. Värt att lägga en extra slant på oliver. Herregud så goda!

Då jag igår efter jobbet hade jag som plan att ta en aw, gå hem för att laga en god pasta middag. Detta var innan jag kom på att det var styrelsemöte som skulle börja 19.00. Snabbt hem, ta en varm dusch (var ispinne) och sedan slänga upp datorn för att ansluta mig. Det blev alltså ingen god vodka pasta men jag smakade detta otroligt goda vin som Eva bjöd på förra helgen. La en beställning och kan verkligen rekommendera detta ”pizza Wine”. Så otroligt ocharmig etikett men vad gör det när vinet faktiskt smakar bra 🙂

Vad som händer ikväll och i helgen är ytterst oklar. Känner mig osugen på det mesta nu när vädret inte ska vara skitbra. Det blir förmodligen att sitta inne på en mysig restaurang/bar och bara njuta! Inte mig emot 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram