6 juli 2021 |  Blogg

Veckan har startat bra!

Min vecka har startat så bra. Jag börjar äntligen komma in i någon form av semesterlunk men ja, otroligt mycket energi så det blir att jag gör en del saker och har svårt att sitta still. Antar det är bra!

Igår åt jag en lunch på Mahalo med Kim. Ni vet min vän från Australien som flyttade till Stockholm men som bor och jobbar i Köpenhamn. Hon var på besök och hon är helt fantastisk! Diabetiker, så vi träffades men det blir så mycket mer då vi har så himla kul tillsammans!

Idag var jag en sväng hos Jennifer för att få mina naglar fräscha igen. Det som hände på väg dit var att när jag skulle passera ett par, stannar killen mig och utbrister ”du ser så himla elegant ut”. Denna kommentar gjorde hela min dag. Det har varit ett par sömnlösa nätter, det har varit varmt och jag har känt mig svettig och inte alls glammig. Det slog mig då hur en spontan komplimang kan betyda mycket. Jag tror vi alla kan bli bättre på den saken. Jag med!

Jag har också hämtat ut ett paket från Schär! Massa bröd, kakor, kex, och Ja! Chips! De godaste chipsen jag ätit! Haha! Nu ska det planeras att testa deras hamburgerbröd för de har jag inte ätit förut! Så himla kul!

i vanlig ordning har jag badat en del. Det behövs. Jag svettas så otroligt mycket och tror inte det hjälper att jag inom några dagar ska ha mens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram