15 november 2020 |  Event

Världsdiabetesdagen

Vi slänger oss tillbaka till i fredags. Herregud vad jag blev överraskad! Visste att jag skulle få ett bud fredagkväll men hade ingen aning om hur ösigt och hur fantastiskt det skulle bli! Det blev fest, dans och ös mitt på Söder. Mina grannar måste nog ha undrat vad som försiggick haha!

Fantastiska Sabina (Sabina Consulting) kom tillsammans med Beat Diabetes, nentgroup och Denize Lopez (DJ) förbi med en stor och härlig Goodiebag inför Världsdiabetesdagen!

Eftersom att det inte blev någon gala eller röda mattan detta år gjord detta! Alltså, jag var mållös och så lycklig!

Denize öste på med musik och det kändes så härligt att få dansa. Som jag saknat det!! Som det är idag tillåts inte dans (i och med alla restriktioner)..

En selfie

Sabina. Vilken kvinna!

I lördags 9.15 var jag redo för en fotografering. Jag fick ihop detta i torsdags och var så överlycklig över detta. Lite konstigt men så jäkla kul! Diabetes-relaterat såklart men också väldigt fina bilder togs!

Men titta! Herregud! DRÖM!

Min fantastiska fotograf och vän Clara! Hon är så duktigt och så genuin. Efter första delen av fotograferingen åkte vi till Mariatorget och tog lite fler bilder. Ni ska såklart få se allt sen!

Lördagen blev en lugn dag. Det bakas bröd, funderade på livet och rundade av kvällen med ett glas på en bar i närheten, var ju ändå lördag 😉

Jag ser fram emot att se vad effekten blev efter dokumentären! Tittade du på den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram