21 februari 2021 |  Blogg

Vårkänslor?

Igår efter inspelning tog jag en promenad i ett regnigt Stockholm. Den känslan är väldigt härlig. Ni vet när man har varit nervös/pirrig ett tag, genomfört något riktigt roligt, skrattat och haft en dag som bara rusat iväg men som känts som 5 minuter. Lugnet. När allt ”lägger” sig.

Jag hade så mycket energi så vid 18 tiden mötte jag upp min andra hunk aka brorsan på ett glas! Det behövde jag. Vi satt på en sportbar och det kändes som vi satt i en lite by i typ Italien. Vi skrattade med personalen och de hade precis tagit in en glutenfri bakelse som jag lovade att jag ska komma tillbaka och testa. Även deras gudomligt goda pizzor ska även prövas!

Det blev en tidig kväll, jag var så trött haha!

Idag är det söndag och det är 5 grader ute?! var ute en sväng i morse och när solen tittade fram kom det som nyförälskelse känslor i kroppen. Vad jag saknar våren, ljuset, att se människor jag möter le osv! Samma visa varje gång

Idag är planen att möta upp min fantastiska vän Emma på lunch och sedan kommer dagen bara vara chill. Myssöndag helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram