23 februari 2020 |  Helg

Vårkänslor och en bra sammanfattning av min diabetes

Vilken söndag och vilken helg! Det var precis vad jag behövde. Lite av varje, balanserat som jag pratar om ganska ofta.

Vaknade upp med ett pling på telefonen och jag får varje söndag en sammanfattning av hur veckan har sett ut. Jag brukar aldrig tolka det som att detta är en exakt överblick över hur jag faktiskt mår utan mer som en lite check eller mer bekräftelse på att jag kort och gott gör ett bra ”jobb”. Jag blev lite förvånad över att det såg bra ut då veckan i stort inte har varit så bra. Jag har genomgått tunga samtal och inte allt känt mig i form. Så trots en bra veckan enligt Dexcom så är jag glad att veckan snart är slut för trots bra blodsockervärden så säger det inget om hur jag faktiskt mår.

Efter ett body pump pass strosade jag genom stan i sol! Hur länge sen var inte det?! Jag verkligen gick och njöt och ställde mig vid en husvägg där det var lä och njöt.

Jag mötte även upp min brorsa för en promenad, en blåsig sådan vid vattnet. Nu längtar jag bara efter våren !!!

Alltid något som ska letas fram i väskan, haha!

Så härlig söndag i solen och skönt att få komma ut lite. Känns som jag har hällt mig inne en väldigt lång period. Nu hoppas jag innerligt att det håller i sig!

Dagen har varit lugn och skön och jag ska faktiskt alldeles strax se om jag kan slutföra mitt test av att göra glutenfria dumplings… har en magkänsla att jag kommer få värma på något annat men jag ska i alla fall göra ett försök!

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram