14 maj 2018 |  Diabetes

Vänner i världen

När jag nu var i Wien bokade jag in en kompis-dejt med Anna. Hon har som jag diabetes typ 1 och jag känner henne via alla resor som jag har gjort som Influencer. Vi båda har och är aktiva i sociala medier och hon har ett stort inflytande i Österrike så som jag har i Sverige. Jag träffade Anna första gången för tre år sedan tror jag och har sedan dess hållt kontakten via sociala medier och träffats under några resor runt om i Europa. Hon har ett så härlig driv och en härlig syn på livet som diabetiker och trots hennes unga ålder (20 år) har hon kommit långt! 

Vi passade på att äntligen ses och det blir så speciellt och så kul att ses i varandras ”hemstäder”. Vi möttes upp i lördags eftermiddag och tog in ett glas vitt vin i hettan. Det pratade om diabetes, såklart, om dejtinglivet, hur diabetesvården fungerar olika beroende på vilket land man bor i och även musik. Vi båda har en kärlek till klassisk musik och Wien är en stad där det flödar enormt mycket med bra klassisk musik. 

Jag är så tacksam över att mina kanaler har gett mig så mycket, och ger! Jag har vänner över hela världen! Det är något att fira!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram