16 februari 2020 |  Helg

Vänner i hela världen

Jag tycker vi fortsätter att blicka tillbaka till min San Diego resa. Jag kommer leva länge på den och jag tror jag har behövt lite tid med att faktiskt smälta allt som jag upplevde! Det var så många nya möten, inblick i livet – och andras liv, konversationer som jag aldrig trodde fanns och massa mer!

En dag/kväll som jag blev helt lyrisk över när jag fick reda på det var när Laura (@yourejustmytype1) tillsammans med Matt (@ftfwarrior) hade styrt en ”meet-up” i San Diego! Laura känner jag sedan några år och träffade henne när jag sist var i Los Angeles för två år sedan och Matt känner jag genom Instagram.

Mina vapendragare och jag körde i full gas (lagligt) till Stone Brewing där eventet skulle hålla till!

Laura fotograferar typ 1:or världen över och skulle denna söndag fota denna lilla gullis. Lukas fick typ 1 några dagar gammal bara och jäklar vilken power-familj! Han har också även en Dexcom på armen precis som jag 😉 En tjej som fick sin typ 1 diagnos för 1 månad sedan upptäckte Lukas Instagram och hon och hennes familj har donerat en ”Diabetes-hund” till Lukas och Lukas familj. Hur fint!!!!! Jag dog när jag hörde det!

Alla som var där var såklart inte bara diabetiker, haha! Här tillsammans med Jason Weeman (från Jackass-gänget och Lauras kille). Hur kul! Kände att jag kanske blev en aning starstruck…

Här har ni honom! Sjukt att det var typ första person under helgen som jag träffat som inte har varit kortare än jag, haha. Synd att han är gift för annars hade jag nog klämt in en liten stöt 😉

Vi åt lunch och doserade i armen som amerikanarna gör

Det fotades hej vilt och kramades deluxe! Fan vad jag älskar att hänga med dessa personer. Mina vänner! Så viktigt jobb som de lägger ner och gör för diabetes-community’t och det känns så himla bra att världen på något sätt känns lite mer intimt och mindre. Att jag lärt känna alla dessa fantastiska personer är något jag absolut inte tar för givet men jag är så glad över att de finns i mitt liv. Dock skulle jag vilja att vi alla bodde lite närmre varandra men då finns det en riktigt bra anledning att boka en resa snart igen till California!

Många härliga och roliga timmar spenderades på detta ställe och vi åkte hem när mörkret hade lagt sig och det var dags att gå till sängs. Lycklig och helt överöst av kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram