23 februari 2022 |  Mat

Vad har jag gjort?

Ber om ursäkt för radiotystnaden här på lilla bloggen. Har varit i en svacka när jag inte känt någon inspiration eller mening till egentligen att blogga, när jag visar upp det mesta på Instagram. Och! För att inte glömma, jag har också ett heltidsjobb som slukat mesta tiden och min energi. Men, jag tänkte jag skulle visa vad som faktiskt har hänt!

Jag hade utlottning av denna fantastiska kräm från Ole H på Instagram och det blev en succé! Jag älskar allt inom skönhet och det är bland annat det jag jobbar med vilket fick mig att bli så glad att ni som följer mig verkar gilla det lika mycket som jag!

Denna kräm kan jag verkligen rekommendera. Så himla bra och använder den både morgon och kväll!

Sen har jag varit på ChouChou igen! Denna gång med familjen som var på besök

Här i väntan på MAAAT

Fina pappa!

Jag tog såklart deras version på caesarsallad, med rökt tofu, sojakött, hyvlad gondinoost. Nej men den godaste salladen jag vet alla dagar!

Har varit på KONSERT! Kan inte ens minnas sist jag var då pandemin kom lite i vägen. Den var Brahms violinkonsert med Nikolaj Szeps-Znaider på violin och den helt fantastiska dirigenten Alan Gilbert. Det var två timmar av glädje.

I pausen tog vi ett glas vin och oliver. Allt som behövs.

Jag har fyllt mina dagar av att laga mycket mat och bakat mitt allra första briochebröd som blev succe!

Passade utmärkt att göra french toast på det! Lyx!

Stockholm under februari har faktiskt bjudit på en massa sol och vårkänslor!

Det har promenerats runt och njutit!

Det har fikats en massa. Tänker att det är något som får mig att må bra mitt i allt som händer (och inte händer)

Tillbaka till brödet. Det känns nästan orimligt hur mycket bröd som äts men jag vägrar ångra mig när jag blir gammal. Att jag skulle ätit mer bröd. För det är ju gott och det går ju att variera i all oändlighet! Som denna. Tuna melt. Herregud.

Mitt älskade djur har kastrerats. Precis innan vi skulle lämna lägenheten, kissar han i mina nytvättade lakan. Så det var på tiden så att säga.

Han kom hem efter några timmar och var totalt groggy. Kände igen den känslan då jag själv upplevt det 😉

Återigen mat. Mina senaste veckor har inte varit så händelserika, eller mer att jag inte fotat så mycket då det mestadels har varit sjukt mycket jobb. Men det ska det bli ändring på! Idag eller mer framåt kvällen ska jag till Cavabaren!

Jag är så glad att det har öppnat upp igen, att kunna träffas spontant med vänner utan att behöva boka bord 3 månader i förväg, att kramas, inte känna mig ensam.

Utöver allt detta har jag röntgat mina fötter, ska operera mina fötter snart, har varit hos gynekologen för att mitt cellprov visade positivt för HPV virus och jag ska tillbaka i morgon till Sabbatsberg för att göra ytterligare någon röntgen av mina fötter.

Ja, ni hör ju. Trodde att detta år inte skulle innebära några fler sjukhusbesök utöver de två besök jag gör på Ersta för min diabetes men så blir det inte. Livet har känts tufft, och är fortfarande, men det börjar bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram