9 juni 2022 |  Blogg

Vad hände med fredagsaw:n?

Att mitt liv just nu är ganska så rörigt har nog inte undgått någon. Jag försöker att hålla god min och försöka se allt på en godhjärtad sida. Men, idag kändes det som att jag ville kasta in handduken. Hade tid i morse på Sabbatsbergs sjukhus för att göra en utredning om jag har reumatism eller inte. 2 sekunder senare sitter jag och ska ta blodprov, 9 rör. Skulle även gå och göra en röntgen men när jag väl var där hade de stängt drop-in tiderna.

Där brast det. Hur kan sjukvården vara så komplicerad i Stockholm? Detta upprör mig.

Efter att ha gråtit en skvätt mitt på gatan med en lugnande röst på andra sidan luren kom det ett samtal. ”Jag ringer från Gynmottagningen”

De hade en avbokad operationstid i morgon och ville fråga om jag kunde med så kort varsel. Jag tackade ja. Fick avboka min aw som jag och Emma hade planerat att ta efter jobbet i solen. Tror kanske inte att jag kommer orka? Eller?

I morgon om en vecka fyller jag år. Det känns avlägset och inget jag inte känner för att fira. Allt jag vill nu är att slippa fler diagnoser, flera läkarbesök på olika mottagningar och helst av allt. Jag vill känna mig frisk. Jag vill att min kropp ska må bra. För vi ska hänga livet ut. Ett långt liv hoppas jag.

Kommentar till “Vad hände med fredagsaw:n?”

  • Åh nej 😕 hoppas att det inte är reumatism, även om man (precis som med diabetes) kan ha ett rätt normalt liv med sjukdomen. Men jag förstår att du är less!! ❤️❤️

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram