24 januari 2019 |  Diabetes

Vacker som diabetiker

Jag får mejl varje dag från diabetiker som inte anser att det är vackert med att bära på sensorer, pumpar osv. Det skär i mitt hjärta varje gång och jag känner mig så otroligt hjälplös. Men jag vet att vi tillsammans kan göra förändring. En förändring som innebär att vi ska acceptera hur vi ser ut, oavsett bra/dålig dag och att det är inte avgörande om man bär sin bukspottkörtel på utsidan eller insidan. 

Jag har kämpat som en tok att acceptera vem jag ör, hur jag ser ut och vad jag mär bra av. Det är inte lätt i dagens samhälle som är fullt av olika typer av kroppar och sökningar hur man ska se ut. Vi kommer alltid att se olika ut och det måste vi acceptera. 

Du är VACKER! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram