24 januari 2019 |  Diabetes

Vacker som diabetiker

Jag får mejl varje dag från diabetiker som inte anser att det är vackert med att bära på sensorer, pumpar osv. Det skär i mitt hjärta varje gång och jag känner mig så otroligt hjälplös. Men jag vet att vi tillsammans kan göra förändring. En förändring som innebär att vi ska acceptera hur vi ser ut, oavsett bra/dålig dag och att det är inte avgörande om man bär sin bukspottkörtel på utsidan eller insidan. 

Jag har kämpat som en tok att acceptera vem jag ör, hur jag ser ut och vad jag mär bra av. Det är inte lätt i dagens samhälle som är fullt av olika typer av kroppar och sökningar hur man ska se ut. Vi kommer alltid att se olika ut och det måste vi acceptera. 

Du är VACKER! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram