24 januari 2019 |  Diabetes

Vacker som diabetiker

Jag får mejl varje dag från diabetiker som inte anser att det är vackert med att bära på sensorer, pumpar osv. Det skär i mitt hjärta varje gång och jag känner mig så otroligt hjälplös. Men jag vet att vi tillsammans kan göra förändring. En förändring som innebär att vi ska acceptera hur vi ser ut, oavsett bra/dålig dag och att det är inte avgörande om man bär sin bukspottkörtel på utsidan eller insidan. 

Jag har kämpat som en tok att acceptera vem jag ör, hur jag ser ut och vad jag mär bra av. Det är inte lätt i dagens samhälle som är fullt av olika typer av kroppar och sökningar hur man ska se ut. Vi kommer alltid att se olika ut och det måste vi acceptera. 

Du är VACKER! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram