12 juli 2019 |  Snacks

Vacation

Åh! Äntligen. Jag har checkat ut från jobbdatorn samt telefonen. Skrivit ett autosvar och känslan, den är helt fantastisk. Jag håller i denna stund att packa lite saker då jag sspontanbokade ett tåg till Norrköping ikväll. Lite strul då de gör om ”getingmidjan” och jag ska först åka till Flemingsberg. Men, ikväll, när jag kommer hem, kommer kännas så fantastisk. Jag kommer tyvärr att vara ensam hemma då mina föräldrar är ute på sjön men om jag ska vara helt ärlig – det kommer bli guld! Att bara få lämna min lägenhet ska bli helt magisk. Nu ska det njutas, bakas massa bröd, äta en herrans massa god mat och bara koppla av. Förhoppningsvis bokar vi in en resa också om någon vecka så att min bleka hud får se solen!

I morse, eller i förmiddags startade jag mitt semester ”mode” med helt vanliga chokladbollar. Hade tyvärr inget pärlsocker eller kokos så jag fick mixa kokoschips till mindre bitar vilket blev riktigt bra! Ingenting är omöjligt att äta. Fick en kommentar att det är att synda, men jag vill då säga att det är att njuta av livets goda stunder. Synda för mig existerar inte.

Nepp, nu måste jag röra mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram