31 januari 2019 |  Diabetes

Utslag av sensorn

Jag fick syn igår på detta. Jag går runt i stora tröjor med långa ärmar så tänkte inte på, eller ser inte riktigt mina armar. Konstigt det kändes att skriva det haha men så är i alla fall fallet. 

Det kliar och är irriterat. Där satt min sensor senast och jag har faktiskt aldrig varit med om detta. Antingen har Medtronic ändrat på ”tejp” receptet eller så har jag blivit väldigt känslig. Ställde frågan på min instastory och jag fick hundratals svar!!! Så kul med allt engagemang. 

Nu står det på inköpslistan att handla baby olja, CBD?!, mjukgörande från apoteket och fråga min läkare då en person sa att de skriver ut någon speciell kräm just för detta! 

Spännande! För detta märke är inte snygg och jag vill till 100% bli av med det.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram