1 april 2019 |  Diabetes

Umeå

Röding med vitkål, äpple, rom och super-god sås!

Har precis landat på mitt hotellrum i Umeå. Jag bor på scandic plaza och känner mig totalt slut efter en heldag med jobb och en riktigt god middag. 

Jag är här med mitt jobb då vi har mässa här i morgon för alla Ica-handlare och det kändes konstigt när jag igår landade på Bromma efter min New York resa och idag är jag där igen för att flyga till Norrland. Livet har sina kontraster. Så härligt ändå. 

Vi åt middag på restaurangen köksborden och jag tog in deras röding med vitkål, äpple, rom och en jäkligt god sås! Dröm! 

Jag har nu haft mitt första dygn med min dexcom g6 och jag ska vara ärlig med er. Jag känner mig befriad. Ingen pump som stör. Jag tror det handlat om att jag delvis är ovan med pump och delvis fick pumpen under en tid i livet där jag har haft svårt att acceptera ett nytt sätt att leva med min diabetes. 

Jag försöker fortfarande klura på hur jag lättast ska förklara för er hur mina tankar går och ni måste få ge mig lite tid. Jag har inget ont att säga egentligen om att använda pump då vi alla behandlar vår vardag och diabetes så otroligt individuellt. Jag hanterar min diabetes just nu bäst med hjälp av cgm och injektioner. 

Jag kommer troligtvis att gå tillbaka till pump men inte just nu. 

Klockan är efter 22 och jag är så trött. Det kommer bli en lång dag i morgon och jag behöver några bra timmars sömn för Att kunna prestera 100%! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram