30 april 2020 |  Blogg

Två senaste dagarna

Det känns nästan som fredag idag. Det är ju torsdag men det blir ju automatiskt som fredag då det är långhelg på ingång.

Jag rivstartade gårdagen med ett riktigt härligt och kort möte med Isolina. Hon är grundare av Bounir och vi satt på Broms, som jag aldrig varit på!!!, och tog en kaffe. Efter ca 50 minuter var jag tvungen att åka hem igen för att ansluta mig till dagens första möte. Det var på håret, men jag hann!

Jag var först på plats och de hade inte öppnat än (öppnar 7.30). Det var krispigt i luften och solen lyste så fint!

Här kommer jag definitivt att äta. Allt såg så jäkligt gott ut (osäker om det glutenfria) och ett väldigt trevligt ställe mitt på Karlaplan! Jag förstår hypen kring detta ställe nu.

Efter en dags jobb, jobbiga samtal och några tårar så avbokade jag min dejt och tog en promenad istället. Jag försöker verkligen att inte säga nej till sociala sammanhang men det kändes bra att lyssna på kroppens egna signaler och det var att vara ensam. Så skönt och härligt!

Jag har gjort en kaffe, bryggkaffe och skummad varm mjölk dagen till ära. Inte lika ”fancy” som gårdagens kaffe på Broms men det är så gott. Får liksom inte nog!

Idag är det Valborg och det blir inget ståhej från min sida (som det har varit alla andra år). Kvällen kommer med all sannolikhet innehålla vin med min vän Kim, någon form av mat och mys!

Nu, jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram