30 april 2020 |  Blogg

Två senaste dagarna

Det känns nästan som fredag idag. Det är ju torsdag men det blir ju automatiskt som fredag då det är långhelg på ingång.

Jag rivstartade gårdagen med ett riktigt härligt och kort möte med Isolina. Hon är grundare av Bounir och vi satt på Broms, som jag aldrig varit på!!!, och tog en kaffe. Efter ca 50 minuter var jag tvungen att åka hem igen för att ansluta mig till dagens första möte. Det var på håret, men jag hann!

Jag var först på plats och de hade inte öppnat än (öppnar 7.30). Det var krispigt i luften och solen lyste så fint!

Här kommer jag definitivt att äta. Allt såg så jäkligt gott ut (osäker om det glutenfria) och ett väldigt trevligt ställe mitt på Karlaplan! Jag förstår hypen kring detta ställe nu.

Efter en dags jobb, jobbiga samtal och några tårar så avbokade jag min dejt och tog en promenad istället. Jag försöker verkligen att inte säga nej till sociala sammanhang men det kändes bra att lyssna på kroppens egna signaler och det var att vara ensam. Så skönt och härligt!

Jag har gjort en kaffe, bryggkaffe och skummad varm mjölk dagen till ära. Inte lika ”fancy” som gårdagens kaffe på Broms men det är så gott. Får liksom inte nog!

Idag är det Valborg och det blir inget ståhej från min sida (som det har varit alla andra år). Kvällen kommer med all sannolikhet innehålla vin med min vän Kim, någon form av mat och mys!

Nu, jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram