10 juli 2019 |  Blogg

Två dagar kvar

Energin är på noll. Ingen aning om varför faktiskt. Kanske är det för att semestern står runt hörnet och alla mina vänner har lämnat antingen landet eller staden. Nu är det två dagar kvar med jobb innan jag tar några veckors ledighet och jösses vad det ska bli härligt.

Jag ska lära mig kameran, sola, bada, njuta, äta massa god mat, laga massa god mat och dricka mitt rosévin som har väntat i hyllan alldeles för länge.

Här om veckan gjorde jag dessa goda pizzor som inte tog många minuter men blev så otroligt goda. Receptet kommer ni att få se, detta är en liten för-titt på vad som kommer!

Jag ska bege mig mot ett body pump pass lite senare för att förhoppningsvis få lite energi och innan dess – baka bröd! Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram