30 juli 2018 |  Mat

Turistdag i Barcelona

Jag sitter nu på ett ganska så svalt och behagligt tåg på väg till Norrköping och har lite tid till att uppdatera er om en dag i Barcelona där det kändes som vi promenerade hela dagen för att se allt vi kunde hinna med! 

Då frukosten på hotellet inte föll mig i smaken bestämde vi oss för att hitta ett mysigt café då det verkligen kryllar av caféer! Kanske inte den bästa för en glutenintolerant men jag hitta någon form av ”yoghurt” som smakade citronglass… bästa av allt var nog kaffet! 

Vi besökte Familia Sagrada som den kända  Gaudí är grundare av. Det är fortfarande ett projekt som förhoppningsvis ska bli klart år 2020. Väldigt häftigt att se!

I värmen promenerade vi vidare mot Park Guell. Även ett verk av Gaudí och väl framme efter x antal vattenflaskor sa de att biljetterna var slut för dagen… men vi kunde trots det gå runt lite där och se otroligt fina miljöer! 

Hungriga efter ca 15 km promenad gick vi till ett ställe som jag blev rekommenderad av en följare. Ett himla mysigt café som heter Alsur Café och som det satt bra med mat och lite vin. 

Här kan jag medge att det inte fanns så mycket energi kvar i mina ben. Men för att inte missa något tog vi valet att se det som fanns i närheten av vårt hotell. Och jag känner redan nu att jag mer än gärna åker tillbaka till Barcelona då det finns ännu mer att se och flera miljöer och studera. 

vi gjorde ett snabbt stopp hemma innan middag. Eller vi båda somnade en stund innan vi bytte om och gjorde oss redo

Vi skulle även denna gång besöka ett hett ställe jag blev rekommenderad men tyvärr hade de stängt just denna dag. 

Så vi hamnade till slut på ett mexikanskt ställe och det var super det med. God mat och härlig stämning. Satt där i timmar innan vi tog några drinkar på en bar på väg tillbaka till hotellet ! 

Har ni varit i Barcelona? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram