30 juli 2018 |  Mat

Turistdag i Barcelona

Jag sitter nu på ett ganska så svalt och behagligt tåg på väg till Norrköping och har lite tid till att uppdatera er om en dag i Barcelona där det kändes som vi promenerade hela dagen för att se allt vi kunde hinna med! 

Då frukosten på hotellet inte föll mig i smaken bestämde vi oss för att hitta ett mysigt café då det verkligen kryllar av caféer! Kanske inte den bästa för en glutenintolerant men jag hitta någon form av ”yoghurt” som smakade citronglass… bästa av allt var nog kaffet! 

Vi besökte Familia Sagrada som den kända  Gaudí är grundare av. Det är fortfarande ett projekt som förhoppningsvis ska bli klart år 2020. Väldigt häftigt att se!

I värmen promenerade vi vidare mot Park Guell. Även ett verk av Gaudí och väl framme efter x antal vattenflaskor sa de att biljetterna var slut för dagen… men vi kunde trots det gå runt lite där och se otroligt fina miljöer! 

Hungriga efter ca 15 km promenad gick vi till ett ställe som jag blev rekommenderad av en följare. Ett himla mysigt café som heter Alsur Café och som det satt bra med mat och lite vin. 

Här kan jag medge att det inte fanns så mycket energi kvar i mina ben. Men för att inte missa något tog vi valet att se det som fanns i närheten av vårt hotell. Och jag känner redan nu att jag mer än gärna åker tillbaka till Barcelona då det finns ännu mer att se och flera miljöer och studera. 

vi gjorde ett snabbt stopp hemma innan middag. Eller vi båda somnade en stund innan vi bytte om och gjorde oss redo

Vi skulle även denna gång besöka ett hett ställe jag blev rekommenderad men tyvärr hade de stängt just denna dag. 

Så vi hamnade till slut på ett mexikanskt ställe och det var super det med. God mat och härlig stämning. Satt där i timmar innan vi tog några drinkar på en bar på väg tillbaka till hotellet ! 

Har ni varit i Barcelona? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram