18 januari 2019 |  Mat

Tuggmotstånd

Jag vet inte vad det är men jag har känt att den här veckan har varit lite av ett tuggmotstånd. Ett nytt ord jag slängde med som nu känns som ett bra uttryck för hur jag faktiskt har känt. Inget som har hänt utan mer att jag tycker att det är en otrevlig känsla när jag upplever som livet ”bara” står stilla. Förstår ni hur jag menar?

Igår vände det en aning. Fick ett så himla fint samtal av en person som berättade om hans träff med en kvinna från USA, Texas. Hon hade en ätstörning och i samma veva blivit diagnostiserad med Diabetes typ1. Hon hittade mina sociala kanaler och hittat motivationen för att hitta tillbaka till glädjen igen. Nu några månader senare är hon frisk och har precis gift sig! Hur COOLT! Att jag, kan inspirera andra till att hitta glädje trots motsgångar.

Jag fick tårar i ögonen och blev helt varm i kroppen. Det är just det här som gör att jag vill ägna all min tid åt just Diabetes-relaterade frågor samt mental hälsa.

På kvällen möttes delar av min familj upp för middag och vi gick till mitt favoritställe på söder. Rödbetor med Chevré och pinjenötter för min del!

Så, trots känslan av tuggmotstånd under veckan slutade min torsdag i en positiv vändning.

Idag är det fredag och senare ikväll ska jag på födelsedagsfest! Tjoho!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram