6 januari 2021 |  Helg

Trettondedag jul

Precis hemma efter en riktigt fin och härlig dag tillsammans med Victor. Ni vet min brorsa som inte har några sociala medier ”what so evaaa” vilket är faktiskt väldigt härligt. Vi hade som plan att kanske ”grilla korv” någonstans men som de oplanerade syskon vi är får jag ett samtal 2 minuter innan vi ska ses med frågan ”tar du med senap”. Eeeeh, va? Till att börja med, vad ska vi göra och vart ska vi.

Vi bestämde på vägen att vi skulle gå mot Sickla, en korv till frukost för brorsan med surkål – såklart <3

Jag blev frusen och köpte en kaffe på Kajsa på Kajen som är ett väldigt trevligt ställe. De hade till och med glutenfria korvbröd! Det får det bli nästa gång!

Vi promenerade bort och till en del som någon av oss egentligen har varit i så mycket. Här är någonstans runt Danvikstull. Så himla fint, men kallt!

En selfie i snöstormen med den person som faktiskt betyder mest för mig.

Efter ett tappert besök till att gå till Nacka beslutade vi (läs; jag) att ta båten. Bra idé!

Då allt var stängt hamnade vi på ett café som var väldigt trevligt i Nacka. Här efter några minuter och ett glas vin kom det några tårar från min sida. Jag har tyckt att livet har varit ganska så kämpigt. Det har varit tufft med både ångest kvällstid och hur jag ska tackla mina känslor som har blossat, eller kommit tillbaka från den tid jag låg inne för min ätstörning. Det oroar mig. Men det blev ett bra samtal och vi till slut kunde skratta åt att livet är ganska så speciellt, men väldigt härligt trots allt som sker.

Själva målet med dagen var att köpa munskydd. Vi tog båten tillbaka mot Nybroplan för att köpa men slutade med en buss till ett annat varuhus och äntligen är jag hemma med ett munskydd rikare. Känns lite speciellt men bra.

För imorgon har jag återbesök hos min psykolog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I believe that as a diabetic, it is easy to set new and grand goals and strategies to get such a good balance with blood sugar, which may not always be as easy to follow.

My key is to start by answering this question: What very small details take you very small steps to the very glorious vision of yourself? Now we talk a little. And maybe not even related to diabetes.

Like nail polish level, then. Believe me, I also flirt with big plans for everything I want to accomplish and achieve, but these mini-promises carry almost all the charm. Details that hold so much identity, but which at the same time are foolishly easy to achieve, whatever life may have to offer. What if New Year's resolutions could create feelings like them, instead of stress and despair? 💕
...

Prepping for the French fries I had a few minutes later 🤍 #t1dlookslikeme ...

New shoes 🖤 ...

It’s finally Friday 🤩 ...

Följ mig på Instagram