8 maj 2018 |  Diabetes

Tresiba

Ibland kan jag komma på mig själv att verkligen uppskatta att det finns insulin. Jag har tagit sprutor varje dag i över 15 år och det slår liksom aldrig fel att bli påmind om hur jäkla bra insulinet faktiskt är. Att en spruta varje kväll, i mitt fall tresiba, gör att jag kan leva ett bra liv. Ett hej-dundrade jäkla fantastiskt liv! Hur galet och hur härligt är inte det? Och det tar ca 30 sekunder att ta denna spruta, ingen tid alls. 

Tänker ni så någon gång? 

Det är en lika härlig dag som det var igår och jag insåg när jag var på plats på kontoret att jag nog klätt mig en aning varmt. Men oj vad jag hellre väljer det än tvärtom. Så trött på att frysa osv! 

Idag ska jag iväg på ett läkarbesök och sedan ska jag snabbt hem och byta om, till svalare kläder, och bege mig ut i solen för en aw. Borde även köpa ett par ballerina-skor inför Wien-resan. Att svettas om fossingarna är ingen höjdare. 

Hur mår ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram