22 februari 2018 |  Mat

Torsdag i världsklass

Det har verkligen varit en härlig torsdag. Sitter nu med en sen middag och ja, det har varit en härlig dag! Haft ett ganska rörigt blodsocker idag men så får det vara ibland. Jag kan inte göra mer än vad jag kan. Så, efter jobbet så mötte jag upp brorsan och pappa på centralen får vår standard-fika. Eller fika? Haha ett glas vin, lite chark och en massa härliga samtalsämnen. Bland annat fick jag prata hej vilt om min USA-resa!! Några timmar senare åkte jag och V tillbaka till söder där jag visste att det var en ”för” öppning på en ny bar. Folk & Friends. En bar som jag tror kommer vara helt perfekt som granne till mig. De erbjuder folköl, mat, bra musik och Nintendo!!! Haha hur härligt koncept! Me like.

Nu ska jag ta en kopp te och se om jag hittar en bra serie. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram