22 februari 2018 |  Mat

Torsdag i världsklass

Det har verkligen varit en härlig torsdag. Sitter nu med en sen middag och ja, det har varit en härlig dag! Haft ett ganska rörigt blodsocker idag men så får det vara ibland. Jag kan inte göra mer än vad jag kan. Så, efter jobbet så mötte jag upp brorsan och pappa på centralen får vår standard-fika. Eller fika? Haha ett glas vin, lite chark och en massa härliga samtalsämnen. Bland annat fick jag prata hej vilt om min USA-resa!! Några timmar senare åkte jag och V tillbaka till söder där jag visste att det var en ”för” öppning på en ny bar. Folk & Friends. En bar som jag tror kommer vara helt perfekt som granne till mig. De erbjuder folköl, mat, bra musik och Nintendo!!! Haha hur härligt koncept! Me like.

Nu ska jag ta en kopp te och se om jag hittar en bra serie. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram