22 februari 2018 |  Mat

Torsdag i världsklass

Det har verkligen varit en härlig torsdag. Sitter nu med en sen middag och ja, det har varit en härlig dag! Haft ett ganska rörigt blodsocker idag men så får det vara ibland. Jag kan inte göra mer än vad jag kan. Så, efter jobbet så mötte jag upp brorsan och pappa på centralen får vår standard-fika. Eller fika? Haha ett glas vin, lite chark och en massa härliga samtalsämnen. Bland annat fick jag prata hej vilt om min USA-resa!! Några timmar senare åkte jag och V tillbaka till söder där jag visste att det var en ”för” öppning på en ny bar. Folk & Friends. En bar som jag tror kommer vara helt perfekt som granne till mig. De erbjuder folköl, mat, bra musik och Nintendo!!! Haha hur härligt koncept! Me like.

Nu ska jag ta en kopp te och se om jag hittar en bra serie. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram