16 februari 2021 |  Lunch

Tisdagsmöten, planering och värmande lunch

Hej älsklingar!

Ibland får jag lite kanske onödig stress med att uppdatera här, men jag ser att ni går in så jag tänker att något intressant är denna sida 🙂

Det är tisdag och det är en dag fullproppad med möten, mejl och planering. Sista mötet, börjar 19, är ett av de roligaste! Det är nämligen årsmöte med Barndiabetesfonden och min vän ska väljas in. Jag är så exalterad! Nu hoppas vi bara på att det lugnar ner sig lite med corren så vi kan planera in givande event tillsammans.

Jag tänker även tillbaka på helgen och denna fantastiska lunch som vi åt efter vår skridskotur. En vegetarisk broccoli-soppa med blåmögelost. Nej men alltså. Jag äter inte alls soppa då jag tycker det är lite ”färglöst” och jag väljer hellre en maträtt som har lite mer tuggmotstånd. Men med broccolibitarna i och gräddbaserade basen kommer jag testa att göra denna själv hemma. För hur mysigt är det inte när man varit ute i kylan och få komma in och slå sig ner med en värmande soppa!

Nu är det dags att gå in i nästa online möte!

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram