4 april 2022 |  Mat

Tillbaka till verkligheten

Gah som det slog mig rakt i nyllet när jag öppnade jobbdatorn i morse. Eller jag öppnade redan mejlen igår då jag hade på känn att det skulle vara en del att ta itu med. Det känns redan som att det borde vara torsdag då det har gått i ett svep. Jag är helt slut.

Men! Jag är tillbaka i Stockholm och kom redan i fredags kväll efter en lång bilresa. Så jag tänkte att vi kunde kika på helgen innan jag uppdaterar och visar om hur Duved/Åre var!

Det låter väl bra 🙂

Fredagen gick till att packa upp, komma i ordning så det finns inte så mycket att säga. Men i lördags tog jag en promenad bort till Eva. Möttes av en himla massa härliga dudes som var taggade på match. Hammarby. Gick knappt att ta sig runt! Men, 30 minuter tidigt kom jag fram till Eva’s port och plingade på.

Jag har en förskräklig egenskap om att alltid vara i tid. Gärna några minuter innan för att slippa stressa men nu, vad har hänt? Eva öppnade dörren med öppen famn och serverade ett vin som jag lagt beställning på nu. Pizza wine!

Efter ett tag gick vi bort till Brickyards som är ett himla trevlig hak trots att det ser lite halvdant ut på utsidan. Ena killen som serverade oss fick även agera fotograf! Så bra! Eller hur?

Jag lärde känna Eva 2017 då vi jobbade på ICA tillsammans. Det är alltid så himla trevligt att träffa Eva. Hon har en så fin inställning till livet, sin diabetes och allt som händer i livet. Jag tror vi alla mår bra av att träffa någon som har en ”chill” bild av vad det innebär att ha diabetes och att det inte behöver innebära att vardagen måste bli annorlunda eller förändrad.

Efter några timmar promenerade jag bort för att se om det fanns något snyggt vårmode men kände att suget inte fanns för att testa kläder så jag drog skutan mot affären! Så här såg det ut i min korg, haha! Lördagsmys på intåg!

Somnade gott och tidigt för att vara jag men vaknade upp pigg och glad! Tog mig bort mot Odenplan för att fixa till mina naglar. Bröt en nagel i skidbacken och en bröt jag på salongen haha!

Snyggt blev det i alla fall =)

Om jag lagat mycket mat sen jag kom hem? Svar: Nej. En körv i höggsta hugg då hungern blev enorm

Efter att ha betat av jobbmejlen några timmar så la jag ett bröd på jäsning och jesus vad det jäste! Blev ett så himla fint bröd!

Nygräddat bröd, smöret smälter. Kan det vara guds gåva? Oavsett vad så blev det en väldigt god kvällsmacka innan jag somnade.

Bra och lugn helg! Lite annorlunda men så skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram