19 juli 2019 |  Diabetes

Tillbaka till harmonin

Jag är äntligen tillbaka hemma hos mina föräldrar. Sen jag kom till Stockholm i tisdags har jag stressat omkring och på något sätt tappat mig själv. Jag fick ett klart tecken när jag inte kunde läsa vad klockan var och blandade ihop tiderna, kom 1 timma för tidigt till tåget och var mer eller mindre tvungen att sitta still och vänta, fundera. Några sekunder senare fick jag så otroligt ont i magen och det är och var nog på grund av stress. Inte bra.

Nu är jag i alla fall här i lugnet och jag känner redan hur bra jag mår. Inget som egentligen kan stressa mig och det är lättare att skärma av sig från allt. Nu vid klockan 10 har jag ett Skype möte med NovoNordisk i Danmark som har ett projekt på gång som de ska prata mer om! Så spännande. Med det sagt är redan frukost och kaffe nere i magen och jag är redo för denna härliga fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram