19 juli 2019 |  Diabetes

Tillbaka till harmonin

Jag är äntligen tillbaka hemma hos mina föräldrar. Sen jag kom till Stockholm i tisdags har jag stressat omkring och på något sätt tappat mig själv. Jag fick ett klart tecken när jag inte kunde läsa vad klockan var och blandade ihop tiderna, kom 1 timma för tidigt till tåget och var mer eller mindre tvungen att sitta still och vänta, fundera. Några sekunder senare fick jag så otroligt ont i magen och det är och var nog på grund av stress. Inte bra.

Nu är jag i alla fall här i lugnet och jag känner redan hur bra jag mår. Inget som egentligen kan stressa mig och det är lättare att skärma av sig från allt. Nu vid klockan 10 har jag ett Skype möte med NovoNordisk i Danmark som har ett projekt på gång som de ska prata mer om! Så spännande. Med det sagt är redan frukost och kaffe nere i magen och jag är redo för denna härliga fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram