19 juli 2019 |  Diabetes

Tillbaka till harmonin

Jag är äntligen tillbaka hemma hos mina föräldrar. Sen jag kom till Stockholm i tisdags har jag stressat omkring och på något sätt tappat mig själv. Jag fick ett klart tecken när jag inte kunde läsa vad klockan var och blandade ihop tiderna, kom 1 timma för tidigt till tåget och var mer eller mindre tvungen att sitta still och vänta, fundera. Några sekunder senare fick jag så otroligt ont i magen och det är och var nog på grund av stress. Inte bra.

Nu är jag i alla fall här i lugnet och jag känner redan hur bra jag mår. Inget som egentligen kan stressa mig och det är lättare att skärma av sig från allt. Nu vid klockan 10 har jag ett Skype möte med NovoNordisk i Danmark som har ett projekt på gång som de ska prata mer om! Så spännande. Med det sagt är redan frukost och kaffe nere i magen och jag är redo för denna härliga fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram