1 juli 2021 |  Recept

Tidig morgon, pannkakor och möten

Hej på er! Vet inte vad som händer men känner mig så himla trött. Både i kroppen och i huvudet…

Men, när jag var ute i morse (förmiddags?!) så blev jag stoppad av en så himla trevlig kvinna. Det visade sig att det var hon som tipsade om vart jag kunde köpa glutenfria pringles-chips! Vi stod och pratade lite och hennes dotter har nyligen fått typ 1 diabetes.

Jag tycker det är så svårt att komma med direkts tips till (vad hon förklarade som) en väldigt kräsen dotter när det kommer till mat och framförallt bröd.

Gav lite tips på glutenfria varianter, då det är ”mitt” område haha. Hoppas att det hjälper något. Vet att bröd kan vara en jobbig faktor när det kommer till blodsocker men det går. Men som sagt, vet om hur svårt det kan vara…

För mig blev det en sen frukost och jag slog till på pannkakor. Fick så mycket energi av mötet (samt ett telefonmöte jag precis hade) och testade att göra pannkakor på mandelmjöl! Blev så himla bra. Till det? Jordgubbar och spraygrädde!! Haha trodde aldrig jag skulle skriva det ordet men jag såg det igår och tänkte att jag ville testa. Fan så gott.

Har inget recept mer än mandelmjöl, bakpulver, smält smör, ägg, en skvätt mjölk. Stek i het panna med massa smör. Svin gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram