29 december 2017 |  Mat

Thai-mat och hemma fredag

Godmorgon vänner!

Middagen igår blev på en thailändsk restaurang här på söder. Det är syster-restaurangen till Ho’s som egentligen är kinesisk restaurang. Älskar att vi verkligen håller oss till ställen som ligger ca 30 sekunder bort. Det var i vilket fall ap-gott och efter all julmat så beställde jag in en vegansk rätt med chili, koriander och soyafärs. Det blev ingen sen natt utan båda var totalt slut och väl hemma somnade jag på en gång. Skönt! 

Idag är det fredag och jag jobbar hemifrån under dagen och det passar sig perfekt då jag får besök på eftermiddagen. Skönt att kunna varva jobb med tvätt 😉 två flugor i en smäll liksom. Tänkte även göra någon form av mitt år då jag fick en fråga i veckan om hur mitt 2017 har varit. Det är ju bara två dagar kvar och jag ser så mycket fram emot 2018. 

Vad ska ni göra på nyår?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram