21 september 2021 |  Helg

Test av matcha, vin på torpedverkstan och såklart – Barndiabetesloppet

Nu ni! Uppdatering av helgen är kommen och för att sammanfatta helgen vill jag bara säga – UNDERBAR!

I fredags var jag helt slut. Det var så kallt och efter att vara alldeles för tunt klädd på jobbet ville jag bara hem, ta en varm dusch och mysa. Sagt och gjort! Kex, vin och ostar plockades fram. Vill säga att jag älskar hösten i och med detta mys, men jag vet i tusan alltså. Säger inte nej till dessa kvällar men jag är en mer ”sommar” person.

Jag beställde kapslar till min nespressomaskin med två varianter. Rödbeta och Matcha. Rödbetsdrycken var god och det är kanske inte så konstigt då jag älskar rödbetor. I lördags testade jag att göra en matcha med skummad mjölk då jag hört att det ska vara gott…nja. Alltså, gillar färgen och att testa nya saker men kommer inte att överge mitt kaffe.

Vid klockan 10 var jag redo att spela in podd. 3 minuter innan får jag ett mejl om att Pete (som bor i USA och har podden om diabetes) hade precis fått en hypo och var tvungen att skjuta på det. Typiskt.

Vid 14 hade jag en inbokad dejt! Hör och häpna. Vi tog en promenad runt Skeppsholmen och det var inga varma vindar som kom. Vi smet in på Torpedverkstaden för ett glas. Vi satt där i några timmar, drack svin-gott vin, pommes frites med tryffelsås och skrattade. Super trevligt!

I söndags var det Barndiabetesloppet och jag var så himla taggad! Redo att inta Djurgården i min snygga tröja som kom på posten och träffa alla andra!

Ett taggat gäng innan uppvärmningen inför ”loppet” skulle dra igång

Alltså jag hade så roligt! Jag skrattade så mycket och jag älskar att vi ÄNTLIGEN kan ses så här igen! Jag mår så bra av att träffa ER

Efter loppet och ett svagt intag av mat under dagen beställde jag in en pommes tallrik. Hela skålen enbart till mig haha

Blir så glad av goda pommes frites haha!

Vi var på Lilla Hasselbacken och när vårt event var slut och vi kramades hejdå sprang jag på denna fantastiska kvinna. Barbro. Hon skulle äta middag där med sitt gäng och jag blev inbjuden. Kunde inte tacka nej!

Om jag drog ner åldern? Tror kanske att 95% av alla som var där hade hörapparat, och så jag haha! Men så himla trevlig kväll och avslut på en bra söndag. Tog en promenad hem sen och kunde inte sluta le. Tänk hur roligt det är att springa på någon man känner, bli spontant inbjuden till något man inte vet om och få några fler timmar av skratt och underhållning.

Jag somnade halv 9. Helt slut men så otroligt tacksam och glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram