21 september 2021 |  Helg

Test av matcha, vin på torpedverkstan och såklart – Barndiabetesloppet

Nu ni! Uppdatering av helgen är kommen och för att sammanfatta helgen vill jag bara säga – UNDERBAR!

I fredags var jag helt slut. Det var så kallt och efter att vara alldeles för tunt klädd på jobbet ville jag bara hem, ta en varm dusch och mysa. Sagt och gjort! Kex, vin och ostar plockades fram. Vill säga att jag älskar hösten i och med detta mys, men jag vet i tusan alltså. Säger inte nej till dessa kvällar men jag är en mer ”sommar” person.

Jag beställde kapslar till min nespressomaskin med två varianter. Rödbeta och Matcha. Rödbetsdrycken var god och det är kanske inte så konstigt då jag älskar rödbetor. I lördags testade jag att göra en matcha med skummad mjölk då jag hört att det ska vara gott…nja. Alltså, gillar färgen och att testa nya saker men kommer inte att överge mitt kaffe.

Vid klockan 10 var jag redo att spela in podd. 3 minuter innan får jag ett mejl om att Pete (som bor i USA och har podden om diabetes) hade precis fått en hypo och var tvungen att skjuta på det. Typiskt.

Vid 14 hade jag en inbokad dejt! Hör och häpna. Vi tog en promenad runt Skeppsholmen och det var inga varma vindar som kom. Vi smet in på Torpedverkstaden för ett glas. Vi satt där i några timmar, drack svin-gott vin, pommes frites med tryffelsås och skrattade. Super trevligt!

I söndags var det Barndiabetesloppet och jag var så himla taggad! Redo att inta Djurgården i min snygga tröja som kom på posten och träffa alla andra!

Ett taggat gäng innan uppvärmningen inför ”loppet” skulle dra igång

Alltså jag hade så roligt! Jag skrattade så mycket och jag älskar att vi ÄNTLIGEN kan ses så här igen! Jag mår så bra av att träffa ER

Efter loppet och ett svagt intag av mat under dagen beställde jag in en pommes tallrik. Hela skålen enbart till mig haha

Blir så glad av goda pommes frites haha!

Vi var på Lilla Hasselbacken och när vårt event var slut och vi kramades hejdå sprang jag på denna fantastiska kvinna. Barbro. Hon skulle äta middag där med sitt gäng och jag blev inbjuden. Kunde inte tacka nej!

Om jag drog ner åldern? Tror kanske att 95% av alla som var där hade hörapparat, och så jag haha! Men så himla trevlig kväll och avslut på en bra söndag. Tog en promenad hem sen och kunde inte sluta le. Tänk hur roligt det är att springa på någon man känner, bli spontant inbjuden till något man inte vet om och få några fler timmar av skratt och underhållning.

Jag somnade halv 9. Helt slut men så otroligt tacksam och glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

There's something special about the color blue, right 💙 and this absolutely amazing creation is also something out of the ordinary 🤩 ...

The only thing we know is that life never goes as planned. We can not control life and there is really no point in doing so. I experience that when I really understood and landed in it - which some days still feels difficult because you are never ready as a human being - then a trust arose that changes everything. Experiences that when you are firmly in control, part of the presence disappears and when we are not present, we lose common sense, trust and the ability to a helicopter perspective. Ask yourself why you hate that life does not turn out the way you intended and why it is important. Not every day needs to be or feel “perfect” 💕 ...

Cause it’s Friday ❤️ ...

When we polarize food and place it into good or bad categories, every food interaction becomes charged, it turns into an act that will be praised or punished

As you know, I talk, more than likely, openly about my own history and experience around the problems I have had. The eating disorder I went through a few years ago. That period that made me turn my back on life.

Diabetes requires a lot of an individual and today I refuse not to enjoy the good things in life. In moderation. Not to turn my back on what makes me happy and what makes me feel good. And with that said, diabetes is individual. But I want you to be able to see the possibilities of seeing food more as a freedom than a burden.

It is not my or your role to determine the chosen truth. You can definitely choose not to agree or come up with reflections. I can sometimes think that it whines a lot, but at the same time I understand that what someone considers difficult is not at all noticeable to me.

I talked to a person who is researching this very important topic this Monday. I realized that I am in need of meeting other people who have similar problems but can also understand that other people choose not to want to share their story. I believe that we should look after our own needs, whatever it may be, to ask for help to make a functioning everyday life with your diabetes and not let ourselves be hindered. That you make choices that you feel good about and see as sustainable 💕
...

Följ mig på Instagram