25 juni 2020 |  Mat

Tar mig sakta tillbaka

Hej älsklingar!

Livet har varit tufft, och är från och till otroligt jobbigt. Det blir bättre för varje dag som går, vilket är tur!

Jag blev utskriven igår efter några dagar på sjukhuset. Jag har blivit drabbad av en blodförgiftning samt en rejäl jävla infektion i en av mina njurar. Så, nu kissar jag från en sida från en kateter och från den andra sidan som ”vanligt”. Livet har alltså förändrats en hel del.

Efter att jag i morse var på väg att köpa alvedon pga smärtan bröt jag ihop med mamma i telefonen. Där och då bestämde vi att pappa skulle åka till Stockholm och hämta hem mig.

Pappa kom till Stockholm och han bjöd på en god sill-lunch vid vattnet. Härligt. Nu är jag hemma och vi har precis ätit grillad röding med potatissallad gjord på färskpotatis, ruccola, tomat och en dressing gjord på 3 delar olja, 1 del vinäger, dijonsenap och salt och peppar.

Jag kommer försöka att ta varje dag som kommer och försöka hitta tillbaka till mitt vanliga jag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram