25 juni 2020 |  Mat

Tar mig sakta tillbaka

Hej älsklingar!

Livet har varit tufft, och är från och till otroligt jobbigt. Det blir bättre för varje dag som går, vilket är tur!

Jag blev utskriven igår efter några dagar på sjukhuset. Jag har blivit drabbad av en blodförgiftning samt en rejäl jävla infektion i en av mina njurar. Så, nu kissar jag från en sida från en kateter och från den andra sidan som ”vanligt”. Livet har alltså förändrats en hel del.

Efter att jag i morse var på väg att köpa alvedon pga smärtan bröt jag ihop med mamma i telefonen. Där och då bestämde vi att pappa skulle åka till Stockholm och hämta hem mig.

Pappa kom till Stockholm och han bjöd på en god sill-lunch vid vattnet. Härligt. Nu är jag hemma och vi har precis ätit grillad röding med potatissallad gjord på färskpotatis, ruccola, tomat och en dressing gjord på 3 delar olja, 1 del vinäger, dijonsenap och salt och peppar.

Jag kommer försöka att ta varje dag som kommer och försöka hitta tillbaka till mitt vanliga jag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram