25 juni 2020 |  Mat

Tar mig sakta tillbaka

Hej älsklingar!

Livet har varit tufft, och är från och till otroligt jobbigt. Det blir bättre för varje dag som går, vilket är tur!

Jag blev utskriven igår efter några dagar på sjukhuset. Jag har blivit drabbad av en blodförgiftning samt en rejäl jävla infektion i en av mina njurar. Så, nu kissar jag från en sida från en kateter och från den andra sidan som ”vanligt”. Livet har alltså förändrats en hel del.

Efter att jag i morse var på väg att köpa alvedon pga smärtan bröt jag ihop med mamma i telefonen. Där och då bestämde vi att pappa skulle åka till Stockholm och hämta hem mig.

Pappa kom till Stockholm och han bjöd på en god sill-lunch vid vattnet. Härligt. Nu är jag hemma och vi har precis ätit grillad röding med potatissallad gjord på färskpotatis, ruccola, tomat och en dressing gjord på 3 delar olja, 1 del vinäger, dijonsenap och salt och peppar.

Jag kommer försöka att ta varje dag som kommer och försöka hitta tillbaka till mitt vanliga jag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram