13 augusti 2020 |  Blogg

Tankar

I början av veckan hade jag ett medium inbokat. Efter förra gången jag träffade ett medium, november, blev jag både ledsen och lycklig. Tänk att det kan kännas så fint att höra någon annan säga självklara saker om en person de aldrig träffat förut? Nåväl, samtalet var fantastiskt. Hon berättade vissa saker som inte alls går att veta om mig. Inte ens mina närmaste tror jag. Jag grät, fick mig en funderare och ja, nu sitter jag här och tänker.

Jag kan ibland tycka att livet är så orättvist, varför känns det ibland som att jag aldrig får någon medvind? Jobb, karriär, partner osv. För det finns ingen brist på engagemang vill jag ändå påpeka. Hon påpekade flera gånger att jag måste sätta mig själv först. Att jag ska må bra innan jag tänker på andra.

Att få höra av min coach att hon inte ser några fel utan att det ”bara” är att tuta och köra får mig att bli en aning orolig. För jag vet inte riktigt hur länge jag kommer orka. Och med det menar jag såklart med att jag känner inte att mitt engagemang ger tillräckligt med belöning.

Jag vill så mycket. Jag vill lära mig, kunskap är viktigt, jag vill bli kär, jag vill vara där för andra, jag vill ha kul, jag vill bo större, jag vill skriva en bok, jag vill resa.

En del av detta tror jag är alla inbokade läkarbesök jag har nu i augusti. 4 st. Allt är samma vecka. Sista veckan i augusti. I morgon ska jag ännu en gång ta blodprov. Som de redan gjort x antal gånger redan i sommar.

Jag är i alla fall glad. För det finns mycket som jag är glad för. Livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram