17 januari 2018 |  Middag

Sushi till middag

Jag måste ändå börja med att säga att det här snöiga vädret är trots allt väldigt underbart. Ska försöka se till att boka in en riktig ”längdskidåkardag” nu när det det ser ut att komma rikligt med snö. Men jag ska inte sticka under stolen om att jag längtar till ett litet mer soligt och varmt land. Lite dubbla meningar om när det kommer till vädret.

Igår trotsade vi snökaoset och drog på stand-up på Barbro’s som ligger vid Honrstull Strand. Det var ett nytt koncept som hade premiär igår och det hade fått det härliga namnet ”Bus med Barbro”. Det var stand-up där några var uppe på scen för första gången och några hade lite mer rutin. Kul grej att dra igång och även om allt inte var kul så var det en härlig stämning.

Efter halva föreställningen blev det paus och vi tog beslutet om att beställa in mat istället inne vid restuarangdelen. Sist jag skulle äta på Barbro’s fanns det inget på menyn som var glutenfritt och jordnötsfritt… Tur att de ändrat om i menyn och tog deras Sotad laxmaki, yuzu kosho, färskost, chipotlesoja, tempurakrisp. Syns inte på den suddiga bilden jag hann ta men jäklar vad god den var och kul att äta en annan typ av sushi än den vanliga som jag tycker är ganska så tråkig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram