11 augusti 2020 |  Blogg

Surdeg, konst och tankar

Det känns att fler och fler kommer tillbaka från sin semester och jobbet har tagit en helt ny vändning. Alltså, dags att få en struktur på dagarna igen vilket känns helt okej!

Men trots en massa jobb tog jag mig tid att baka bröd från en surdeg jag satte förra veckan med durramjöl. Det var en aning nervös process då det har varit en hel del energi för att bara få degen att bli ”korrekt”. Men den stunden jag skar upp brödet lättade mina axlar. Fasiken så gott!

Efter jobbet tog jag en tur på söder. Vädret är magiskt och jag verklige njöt!

Strosade omkring och hamnade på två stycken vernissager och jag vet nu vilka tavlor jag vill ha hemma hos mig! Dessa två är från en konstnär som heter Angelica Wiik och jag verkligen älskade hennes tavlor som glittrade!

Igår hade jag ett möte med ett medium inbokat. Jag var spänd men det blev ett så himla bra samtal. Hon sa saker jag verkligen var i behov av att höra och jag vet att jag hade nog kunna få det berättat av både vänner och familj men det var något speciellt trots allt. Att hon kunde säga saker som är omöjligt för någon att veta. Jag fick tårar i ögonen, på ett positivt sätt. Slutsats? jag behöver fokusera mer på mig själv. Nu, sen middag och det blir min fantastiska kycklinggryta med massa grädde och svamp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram