11 augusti 2020 |  Blogg

Surdeg, konst och tankar

Det känns att fler och fler kommer tillbaka från sin semester och jobbet har tagit en helt ny vändning. Alltså, dags att få en struktur på dagarna igen vilket känns helt okej!

Men trots en massa jobb tog jag mig tid att baka bröd från en surdeg jag satte förra veckan med durramjöl. Det var en aning nervös process då det har varit en hel del energi för att bara få degen att bli ”korrekt”. Men den stunden jag skar upp brödet lättade mina axlar. Fasiken så gott!

Efter jobbet tog jag en tur på söder. Vädret är magiskt och jag verklige njöt!

Strosade omkring och hamnade på två stycken vernissager och jag vet nu vilka tavlor jag vill ha hemma hos mig! Dessa två är från en konstnär som heter Angelica Wiik och jag verkligen älskade hennes tavlor som glittrade!

Igår hade jag ett möte med ett medium inbokat. Jag var spänd men det blev ett så himla bra samtal. Hon sa saker jag verkligen var i behov av att höra och jag vet att jag hade nog kunna få det berättat av både vänner och familj men det var något speciellt trots allt. Att hon kunde säga saker som är omöjligt för någon att veta. Jag fick tårar i ögonen, på ett positivt sätt. Slutsats? jag behöver fokusera mer på mig själv. Nu, sen middag och det blir min fantastiska kycklinggryta med massa grädde och svamp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram