11 augusti 2020 |  Blogg

Surdeg, konst och tankar

Det känns att fler och fler kommer tillbaka från sin semester och jobbet har tagit en helt ny vändning. Alltså, dags att få en struktur på dagarna igen vilket känns helt okej!

Men trots en massa jobb tog jag mig tid att baka bröd från en surdeg jag satte förra veckan med durramjöl. Det var en aning nervös process då det har varit en hel del energi för att bara få degen att bli ”korrekt”. Men den stunden jag skar upp brödet lättade mina axlar. Fasiken så gott!

Efter jobbet tog jag en tur på söder. Vädret är magiskt och jag verklige njöt!

Strosade omkring och hamnade på två stycken vernissager och jag vet nu vilka tavlor jag vill ha hemma hos mig! Dessa två är från en konstnär som heter Angelica Wiik och jag verkligen älskade hennes tavlor som glittrade!

Igår hade jag ett möte med ett medium inbokat. Jag var spänd men det blev ett så himla bra samtal. Hon sa saker jag verkligen var i behov av att höra och jag vet att jag hade nog kunna få det berättat av både vänner och familj men det var något speciellt trots allt. Att hon kunde säga saker som är omöjligt för någon att veta. Jag fick tårar i ögonen, på ett positivt sätt. Slutsats? jag behöver fokusera mer på mig själv. Nu, sen middag och det blir min fantastiska kycklinggryta med massa grädde och svamp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram