8 oktober 2020 |  Blogg

Summering

Det har varit en riktigt intensiv period. Jag har precis landat hemma nu efter dagens bravader. Det vill säga, efter min första dag på mitt nya jobb efterföljt att min bästis födelsedagsmiddag.

Men vi börjar från gårdagen

Igår eftermiddag åkte jag in till kontoret för att tacka för mig, slurpa en sista kaffe och lämna in alla mina tillbehör. Det kändes konstigt men rätt att efter 3 år lämna in min bricka. När jag började, eller när jag tackade jag till min tjänst på Ica, hade jag precis tillfrisknat efter min ätstörning. Jag var så glad att äntligen ha energi att börja jobba efter en helvetesperiod.

Jag har lärt mig så mycket, både professionellt men även privat. Jag vet idag mer om mig själv, vad jag vill, vad mina behov är men även vad som jag anser är viktigt i mitt liv.

Lämnade min tjänst igår för att idag ställa klockan tidigt för att första gången på länge gå till mitt nya jobb. Jag är glad att jag har fått denna möjlighet och jag måste ändå påpeka att det kändes konstigt att gå till ett kontor! Dagen rullade på och som diabetiker kände jag av att blodsockret påverkades av diverse saker så som en mer stillasittande dag men säkert även känslor såsom nervositet, glädje, mat osv.

Vid 17-tiden var jag helt slut. Men glad! Har funderat under dagen hur jag ska kunna göra allt som jag brinner för med nu ett jobb och tjänst som jag trivs med. Dygnet har helt enkelt för få timmar.. Suck

Det blev en kort sväng hem för en ”turk” dusch (ni vet, smeta på lite extra deo typ) för att åka till Lilla Essingen för födelsedagsmiddag!

Alltså, brödet. När det kommer in glutenfritt ljummet bröd, är nog det bästa jag vet. Hade i princip kunna leva på bröd.

Lux. Restaurangen levererade.

Gänget ikväll! Helt underbart! Jag drog därifrån när festen fortsatte i baren. Det är trots allt en dag i morgon och vill verkligen inte vara trött. Och jag erkänner, efter den här dagen känner jag mig otroligt mör i både kropp och knopp! Men på ett positivt sätt!

Nu ska jag svara på mejl och varva ner.

Jag är glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram