15 april 2018 |  Diabetes

Sugar IQ

https://youtu.be/DNaPvU7JpR4

Jag var i Los Angeles med Medtronic en vecka. Den bästa veckan jag har haft under 2018. En dag av sju så var jag på inspelning för just Guardian Connect som jag har använt i 1 1/2 år men även för Sugar IQ som nu har släppts i USA. Det trista med att promota något så bra som denna app är att den inte finns i Sverige än. Jag håller alla tummar för att det ska bli möjligt för oss här i Europa. För jag ser verkligen det här som något positivt. En app som känner igen vissa trender, som gör att vi med diabetes inte behöver tänka. Vi kan alltså lägga fokus på andra saker här i livet än sin sjukdom. 

Tillbaka till inspelningen. Det var en fullspäckad dag från tidigt morgon till sen kväll och dessa tjejer som var med var Beyond ROLIGA! Skrattade alldeles för mycket och till sist när vi skulle säg hej då blev det nästa tårar som kom. Vi lärde känna varandra mellan alla tagningar och jag hoppas verkligen att deras skådespelardrömmar går i uppfyllelse.

https://youtu.be/urV6E_L3fH4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram