15 april 2018 |  Diabetes

Sugar IQ

https://youtu.be/DNaPvU7JpR4

Jag var i Los Angeles med Medtronic en vecka. Den bästa veckan jag har haft under 2018. En dag av sju så var jag på inspelning för just Guardian Connect som jag har använt i 1 1/2 år men även för Sugar IQ som nu har släppts i USA. Det trista med att promota något så bra som denna app är att den inte finns i Sverige än. Jag håller alla tummar för att det ska bli möjligt för oss här i Europa. För jag ser verkligen det här som något positivt. En app som känner igen vissa trender, som gör att vi med diabetes inte behöver tänka. Vi kan alltså lägga fokus på andra saker här i livet än sin sjukdom. 

Tillbaka till inspelningen. Det var en fullspäckad dag från tidigt morgon till sen kväll och dessa tjejer som var med var Beyond ROLIGA! Skrattade alldeles för mycket och till sist när vi skulle säg hej då blev det nästa tårar som kom. Vi lärde känna varandra mellan alla tagningar och jag hoppas verkligen att deras skådespelardrömmar går i uppfyllelse.

https://youtu.be/urV6E_L3fH4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram