21 augusti 2019 |  Diabetes

Styrelsemöte

Styrelsemöte på Södra teatern med bästa gänget!

Jag har precis på sekunden landat hemma igen i lägenheten efter en lång och intensiv dag. Det har gått i ett och på det har jag kämpat mot mensvärk osv så på väg mot styrelsemötet med Barndiabetesfonden gick jag och köpte min favorit choklad. En sån lycka. Ibland hjälper det att följa sina instinkter och att lyssna på kroppens signaler. Inte alltid så simpelt kanske då jag (och några av er) har ett blodsocker att ta hänsyn till men det finns faktiskt möjligheter trots det.

Det är mycket som händer nu under hösten och jag insåg att nästan varje helg fram till november är uppbokad med roliga event där Barndiabetesfonden är involverad (uppdaterar er mer om det senare), jag ska till Linköping för att träffa de andra i lokalföreningarna, FCsamp gala, event med Robin Bryntesson osv. Det är mycket på agendan och i allt detta ska jag en sväng till Barcelona för att träffa Novo Nordisk som jag ska samarbeta med i ett nytt projekt och försöka ha rena kläder på mig. När ska jag hinna tvätta?

Nu ska jag fortsätta kvällen med choklad och lite korrekturläsning av en text!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram