16 april 2020 |  Blogg

Strålande morgon och surdeg

Efter gårdagens jobb, magnetröntgen, möte med min mentor och avslutningsvis ett live-event om Typ 1 diabetes och corona var jag totalt slut. Det var en väldigt bra dag men otroligt påfrestande.

Trots det vaknade jag upp pigg och väldigt glad! En kaffe på det tillsammans med mina kollegor via länk!

Sen blev jag så god när jag ser att mina surdegar (ja, flera) jäser och bubblar på fint. Tänk att en deg kan få en att le! Jag har testat en ny variant denna gång och ena burken är gjort på riven potatis, vatten och rismjöl och den andra är gjort på rivet äpple, glutenfritt mjöl (Laila’s) och vatten.

Jag håller tummarna starkt för den med potatis i då det är premiär för min del och vill så gärna börja baka nu med detsamma, haha (jag skyller på corona).

Idag är det jobb på schemat och sedan ska jag träffa min fotograf jag lärde känna i kamerabutiken. Vi ska förhoppningsvis ta lite schyssta bilder tillsammans! Hoppas dock att blåsten avtar då det är typ storm ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram