16 april 2020 |  Blogg

Strålande morgon och surdeg

Efter gårdagens jobb, magnetröntgen, möte med min mentor och avslutningsvis ett live-event om Typ 1 diabetes och corona var jag totalt slut. Det var en väldigt bra dag men otroligt påfrestande.

Trots det vaknade jag upp pigg och väldigt glad! En kaffe på det tillsammans med mina kollegor via länk!

Sen blev jag så god när jag ser att mina surdegar (ja, flera) jäser och bubblar på fint. Tänk att en deg kan få en att le! Jag har testat en ny variant denna gång och ena burken är gjort på riven potatis, vatten och rismjöl och den andra är gjort på rivet äpple, glutenfritt mjöl (Laila’s) och vatten.

Jag håller tummarna starkt för den med potatis i då det är premiär för min del och vill så gärna börja baka nu med detsamma, haha (jag skyller på corona).

Idag är det jobb på schemat och sedan ska jag träffa min fotograf jag lärde känna i kamerabutiken. Vi ska förhoppningsvis ta lite schyssta bilder tillsammans! Hoppas dock att blåsten avtar då det är typ storm ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram