18 mars 2021 |  Frukost

Sträckt lårmuskel och om att bli studerande

Hur fint att börja en torsdagsmorgon på detta vis? Jag njuter. Jag är glad att ljuset känns som en positiv skjuts i min själ. Jag har mer energi och känner mig lite mer glad tror jag?! Mörkret tar mer eller mindre kål på mig.

Jag gjorde en vurpa för någon vecka sen pga allt jävla grus. Suck. Ont som fasiken gjorde det och nu idag (1 vecka senare?!) har jag så ont i låret/ljumsken/sidan att jag stapplar fram. Jag som ska stå på ett par skidor nästa vecka. Håll tummarna att det går över riktigt fort.

Ikväll börjar min kvällskurs på Berghs! Jag ser fram emot det men har en känsla av oro att det kommer ta tid och jag kommer känna mig stressad. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men jag är ändå stolt att jag tog detta steg, att gå en bra kurs som jag tror kommer vara riktigt rolig!

Jag får helt återkomma. Klockan 18 börjar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram