19 juni 2018 |  Mat

Stormig dag och halloumiburgare

Kvällens middag: Halloumiburgare (utan brödet) med pommes! 

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Jag känner mig totalt slut och jag vet inte om det beror på att det blåst enormt mycket idag eller om jag enbart behöver vila. Men det visar sig nog snart. I vilket fall som helst så fick jag middagssällskap och det var tur det då det ekar tomt i kylen hemma, haha. 

Då vi gått runt på restaurangerna där vi bor chansade vi på ett riktigt sunk-hak där man inte riktigt vet då priserna känns en aning billiga, om ni förstår vad jag menar. Men det visade sig vara riktigt bra! Dock kom maten ut först med bröd och utan pommes, sen utan bröd, utan pommes med sås… förvirring kring att få maten glutenfri var stor men till slut fick jag med pommes, med sås och utan bröd! Så gott och så värt att vänta! 

Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt och se om jag har orken till att hänga tvätt. En helt vanlig tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram