19 juni 2018 |  Mat

Stormig dag och halloumiburgare

Kvällens middag: Halloumiburgare (utan brödet) med pommes! 

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Jag känner mig totalt slut och jag vet inte om det beror på att det blåst enormt mycket idag eller om jag enbart behöver vila. Men det visar sig nog snart. I vilket fall som helst så fick jag middagssällskap och det var tur det då det ekar tomt i kylen hemma, haha. 

Då vi gått runt på restaurangerna där vi bor chansade vi på ett riktigt sunk-hak där man inte riktigt vet då priserna känns en aning billiga, om ni förstår vad jag menar. Men det visade sig vara riktigt bra! Dock kom maten ut först med bröd och utan pommes, sen utan bröd, utan pommes med sås… förvirring kring att få maten glutenfri var stor men till slut fick jag med pommes, med sås och utan bröd! Så gott och så värt att vänta! 

Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt och se om jag har orken till att hänga tvätt. En helt vanlig tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram