3 augusti 2018 |  Mat

Stjärnkrog och diabetes

Vilken jäkla avslutningskväll vi hade igår!  Det var alltså sista kvällen på vår lilla västkustenresa och den avslutades med bravur.

Bad att få en bild på nig själv (vad annars) och min fotograf råkade ställa in porträttbild. Fick en närbild och jag tycker det är så jobbigt att se mig själv på nära håll. Vet inte varför men alla har vi våra issues…

Vi hade bokat bord på Skäret som är en prisbelönad stjärnkrog här i Smögen. Vi beställde inte någon förrätt men fick så sjukt goda flösksvålar med balsamico och parmesanröra. Dra mig baklänges vad smarrigt! 

Den här maten skämtar man inte bort. Sällskapet tog oxfilé som såg ruggigt god ut

Själv beställde jag in kummel som på menyn inte verkade som en höjdare men titta på bilden bara! Det kan ha varit den bästa maten jag ätit, någonsin! Smakerna, konsistensen ja ALLT! 

Syskonen! Så stor kärlek till denna människa. Även till hela min familj som jag älskar så otroligt mycket! 

När jag googlade kocken, Thomas Sjögren, var jag inte sen med att fråga om en bild. Hallå, vem vill inte synas med mig, Diabeteskvinnan liksom?! 

När vi pratade så sa han att hans bror som även är kock fick diabetes som 3-åring och att han själv var väldigt insatt i ämnet.

För att göra en recap så vann Thomas årets kock 2015 och är född -91! Bara det är ju en stor eloge! 

När jag under kvällen gjorde min research har har engagerat sig i diabetesföreningen i Umeå och lagat mat till förmån för diabetesforskning. Herregud vad världen är liten och vad vi har många trådar att dra i. Jag ska med all säkerhet försöka få till något med denna snygga kille (inte dejta, men göra något diabetesrelaterat). 

Idag åker vi hemåt igen men innan det så blir det frukost på samma krog vi åt middag. Det ser jag fram emot! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram